MATKAILUAUTOT JA JATKO-OHJAAMOT

MATKAILU­AUTON VARUSTELU JA JATKO-OHJAAMOT

Retkeilyautot, viralliselta nimeltään matkailuautot, ovat yhä suositumpia Suomessa erityisesti rakennusyritysten keskuudessa, joilla on työkohteita pitkien ajomatkojen päässä. Nämä monikäyttöiset ajoneuvot tarjoavat ratkaisuja sekä liikkumiseen että majoitukseen, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan työmatkojen sujuvuuden ja työntekijöiden mukavuuden varmistamiseksi.

Yksi merkittävä etu matkailuautojen käytössä on verosäästö. Kun auto rekisteröidään uutena matkailuautoksi, siitä ei tarvitse maksaa ajoneuvoveroa. Tämä tekee matkailuautosta taloudellisesti kannattavan vaihtoehdon, mikä houkuttelee monia yrityksiä harkitsemaan niiden käyttöä.

Myös jatko-ohjaamot ja kuorma-autojen istuinvarustelut kuuluvat palveluumme. Matkailuautot ja jatko-ohjaamot varusteluineen toteutetaan tällä hetkellä Vantaan toimipisteessä, josta ne päätyvät koko Suomen alueelle yrittäjien käyttöön.

Lisävarustelut

Räätälöidyt Ratkaisut

Jokainen retkeilyauto tai jatko-ohjaamo voidaan räätälöidä vastaamaan tarkasti asiakkaan tarpeita ja toiveita. Yksilöllinen suunnittelu mahdollistaa parhaan mahdollisen käytettävyyden ja mukavuuden, olipa kyseessä sitten työmatkat, lomamatkat tai molempien yhdistelmä.

Verhoomo Sorsan asiantunteva tiimi auttaa valitsemaan sopivat varusteluratkaisut ja suunnittelemaan ajoneuvon, joka vastaa kaikkia tarpeitasi.

Kysy lisää

ILARI SALONEN

PYYDÄ TARJOUS