Kenttäyksiköt

KENTTÄJOHTO­YKSIKÖT

Kenttäjohtoyksiköillä hoidettava tilannejohtaminen on vaativa työtehtävä, joka vaatii paljon työntekijöiltä ja erityisesti auton varusteilta. Sorsan varustelemat kenttäjohtoyksiköt ovat tekniset kriteerit täyttäviä ja takaavat tilannejohtamisen jatkuvuuden.

Kenttäjohtoyksiköt varustellaan huomiota herättävillä vilkuilla ja majakkapaneeleilla. Sireenit ilmoittavat lähestyvästä kenttäjohtoyksiköstä. Ne voidaan asentaa esim. auton etuosassa olevaan valorautaan. Löydätte Sorsa:n valikoimasta myös mm. lisäistuimet, säilytystilat, pöydät, piirtotaulut ja sammuttimet.

Sorsa suunnittelee ja rakentaa tilaratkaisut kenttäjohtoyksikön tarvitsemille varusteille. Auton tavaratilaan voidaan asentaa lavetteja ja hyllytasoja. Hyllytasoille voidaan asentaa vetolaatikoita tarpeen mukaan. Sorsa tarjoaa myös valmiit kalusteratkaisut.

Kenttäjohtoyksikoiden varustelu on laaja kokonaisuus. Sorsa ottaa haltuun monipuoliset ja vaativat projektit raudanlujalla ammattitaidolla. Sorsa ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja löytää tavat vastata niihin.

Linkin kautta pääset tutustumaan Sorsalle varusteluun tuoneen johtoauton pelastuslaitoksen työntekijän kokemuksiin. Artikkelissa käydään läpi kuinka asiakas koki Sorsan toiminnan.

PYYDÄ TARJOUS