KOULULAISAJONEUVOT

KOULULAISAJONEUVOT

Verhoomo Sorsa – Koululaisajoneuvojen Varustelija

Tervetuloa koululaisajoneuvojen uuden aikakauden pariin!

Olemme erikoistuneet muokkaamaan ja varustamaan koululaisajoneuvoja vastaamaan nykypäivän tarpeita ja odotuksia. Turvallisuus, mukavuus ja innovatiiviset ratkaisut ovat toimintamme keskiössä, jotta voitte keskittyä tärkeimpään – lasten kuljettamiseen turvallisesti ja mukavasti.

Sorsa käyttää istuinvarusteluissa pääsääntöisesti NEKTEK-merkkisiä isuimia.

Miksi valita Verhoomo Sorsa?

Turvallisuus ensin Turvallisuus on toimintamme perusta. Varustelemamme ajoneuvot täyttävät kaikki nykyaikaiset turvallisuusstandardit ja vaatimukset. Asennamme ajoneuvoihin ensiluokkaiset turvavyöt, hätäpoistumistiet ja muut turvallisuutta parantavat ratkaisut, jotta jokainen matka on mahdollisimman turvallinen.

Ylivertainen mukavuus Pitkät koulumatkat voivat olla väsyttäviä, mutta ei enää! Meidän varustelemamme ajoneuvot tarjoavat ensiluokkaista mukavuutta. Ergonomiset istuimet, ilmastointi ja viihdejärjestelmät takaavat, että jokainen koulumatka sujuu mukavasti ja rentouttavasti.

Innovatiiviset ratkaisut Pysymme ajan tasalla teknologian kehityksessä ja tuomme markkinoille jatkuvasti uusia innovatiivisia ratkaisuja. WiFi-yhteys, USB-latauspisteet ja modernit viihdejärjestelmät tekevät matkoista entistä miellyttävämpiä ja tuovat nykypäivän mukavuudet ajoneuvoonne.

Ympäristöystävällisyys Otamme ympäristön huomioon kaikessa toiminnassamme. Käytämme energiatehokkaita ratkaisuja ja pyrimme jatkuvasti vähentämään hiilijalanjälkeämme. Valitsemalla meidät valitset myös kestävän kehityksen ja ympäristöystävällisyyden.

KOULULAISTAKSIT

Koululaistakseihin teemme istuinvarustelut asiakkaan tarpeen mukaan. Koululaisistuimilla voidaan kuljettaa kahta lasta tai yhtä aikuista.

Kuvassa oikealla istuinvarustelu 1+K12 / 1+7.

Koululaisajoneuvot varustellaan tarpeen mukaan.

 

 

Kuvassa vasemmalla istuinvarustelu 1+K13 / 1+8.

Sorsa auttaa teitä oikeiden varusteluratkaisujen tekemisessä.

 

 

 

 

 

TIETOISKU ESTEETTÖ­MYYDESTÄ

Tieliikennelaki ja taksiluvatluvat

Nykyisen taksiliikennelain mukaisesti taksiluvat ovat joko tavallisia lupia tai ns. esteettömiä lupia. Esteetön ajoneuvo on määritelty asetuksella esteettömän kaluston laatuvaatimuksissa. Asetuksen mukaisesti esteetön taksiauto on erityisesti pyörätuolia käyttävien vammaisten asiakkaiden kuljetusta varten rakennettu ja varustettu auto jota käytetään yleiseen luvanvaraiseen taksiliikenteeseen. 

Esteettömän taksiluvan omaava yrittäjä voi siis harjoittaa taksiliikennettä autolla joka on rekisteröity joko invataksiksi (jonka määritelmä on entinen) tai tämän määritelmän minimivaateet täyttäväksi esteettömäksi ajoneuvoksi.

Pyörätuolipaikkojen asettamat vaatimukset

Esteettömässä taksiautossa on pyörätuolia varten nostin tai sen sijaan leveyssuunnassa yhtenäinen ja turvallinen kulkuluiska, jonka kaltevuus on enintään 14 prosenttia tai enintään 21 prosenttia, jos kulkuluiskalla liikkumista varten on käytössä sähköisesti kelautuvat ja lukittuvat pyörätuolin kiinnitysvyöt. Tämä määritelmä tarkoittaa siis sitä, että luiska saa nousta joko 14 tai 21 senttiä metrille. Jos kyseessä on jyrkempi eli 21 prosentin nousu, on autossa oltava sähköisesti sisäänkelautuvat, pyörätuoliin kiinnitettävät vyöt, jotka estävät pyörätuolissa istuvan asiakkaan ”valumisen” taaksepäin jos asiakasta autoon avustava kuljettaja esim. äkillisesti kaatuu.

Esteettömyys ja pyörätuolipaikka

Pyörätuolipaikkoja uuden asetuksen mukaan tulee olla vähintään yksi, eli esteettömässä taksiautossa on pyörätuolipaikka, jota varten on tilaa vähintään 0,7 metriä x 1,1metriä ja jonka korkeus on vähintään 1,35 metriä. Pyörätuolipaikan kohdalla lattian sisätilan kaltevuus saa olla korkeintaan 1 prosentti lukuun ottamatta pitkittäissuuntaa, jossa kaltevuus voi olla eteenpäin nousevasti enintään 5 prosenttia. Pyörätuolipaikalla saa olla vaihtoehtoista käyttöä varten helposti sivuun käännettävät istuimet, joiden tarvitsema tila ei saa vähentää pyörätuolin tilaa.

Nissan- NV400

Kuvissa esteetön Nissan NV400. Istuinpaikat 1+8 kahdella pyörätuolipaikalla

Renault- Trafic

Alapuolella olevissa kuvissa Renault TRAFIC, joka on varusteltu esteettömäksi ajoneuvoksi.

PYYDÄ TARJOUS