Kiinteistö­huoltoautot

KIINTEISTÖ­HUOLTOAUTOT

Sorsa varustelee laadukaat kiinteistöhuoltoautot ammattitaidolla. Löydämme asiakkaan toiveita kuunnellen järkevän varusteluratkaisun. Käyttämällä kokemustamme yhdessä asiakkaan toiveiden kanssa rakennamme käytännöllisiä kiinteistöhuoltoautoja. Tilaratkaisujen tekemisessä on mahdollista käyttää apuna myös 3D-suunnittelua. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen, joten osaamme kuunnella ja neuvoa tarpeen mukaan. Vaihtuvilla huoltokohteilla tehtävää työtä varten tarvitaan monipuolinen liikkuva työpaja ja me rakennamme sen teille.

Kiinteistöjen huoltaminen onnistuu parhaiten kun mukana ovat kaikki tarvittavat työkalut. Kiinteistöhuoltajan tai talonmiehen työkalut pysyvät järjestyksessä ja saatavilla kun kiinteistöhuoltoautossasi on asennettuna käytännölliset kalusteet, työkalutaulut, koukut ja ripustimet. Sorsa:lla käytetään varustelutöitä tehdessä käytännöllisiä ratkaisuja.

Kiinteistöhuoltoauto varustellaan esim. Sortimo- kalusteella ja kiinnikkeillä.

Kiinteistönhuoltajalla on usein tarve kuljettaa ruohonleikkuria, kottikärryjä tai muuta piha-alueen hoitamiseen liittyvää välineistöä. Tätä varten kiinteistöhuoltoautoon on mahdollista asentaa ramppi tai ajoluiska.

Jos teillä on tarvetta yhden tai usemman kiinteistöhuoltoauton varustelulle, Sorsa auttaa.

Lisävarustelut

Kysy lisää

PENTTI LAHTINEN

MARKO VIITAMÄKI

PYYDÄ TARJOUS