Pikkubussit

PIKKUBUSSIT

Pikkubussit varustellaan Sorsalla ajankohtaisten lakien ja asetusten mukaisesti. Istuimien lukumäärän päättäminen ja niiden sijoittelu ovat ratkaisevimmat asiat pikkubussivarustelua suunniteltaessa.

PIKKUBUSSIT PAKETTIAUTOSTA

Pikkubussivarustelulla pakettiauto muutetaan henkilökuljetukseen tarkoitetuksi ajoneuvoksi. Istuimien sijoittelu voidaan päättää yhdessä asiakkaan kanssa. Lisämukavuudet kuten ilmastointi, pöydät ja säilytystilan määrä hoidetaan kätevästi istuinvarustelun yhteydessä.

Pikkubussi istuinvarustelulla 1+8.

Istuimia varten asennamme auton lattiaan kiskot, joihin tarvitut lisäistuimet kiinnitetään. Kiskot mahdollistavat istuimien paikan säädön kiskon suuntaisesti. Päivittäisessä käytössä istuimen paikkaa voidaan muuttaa asennetun kiskon pituuden verran. Käytämme pääosin NEKTEK– merkkisiä lisäistuimia hyötyautovarusteluissa.

Pakettiautosta varusteltavan pikkubussin sisäpinnat verhoillaan kestävillä ja paloturvallisilla verhoilumateriaaleilla. Pakettiauton sisärungon näkyvät osat ja Sorsalla asennetut verhoiluelementit ovat verhoilun jälkeen siistin ja tyylikkään näköiset. Verhoilumateriaaleissa on myös vaihtoehtoja. Asiakas saa luonnollisesti itse päättää mitä verhoilumateriaalia auton varustelussa käytetään.

Sorsa auttaa käytännöllisten varusteluratkaisujen tekemisessä.

Renault- Trafic

Alapuolella olevissa kuvissa Renault TRAFIC, joka on varusteltu kuudella lisäistuimella. Kyseessä on istuinvarustelu 1+8.

VW- Crafter

Alapuolella olevissa kuvissa Volkswagen Crafter, joka on varusteltu esteettömäksi ajoneuvoksi. Crafterissa on seitsemän lisäistuinta, henkilönostin ja kuskin taakse on asennettu pleksilasi. 

PYYDÄ TARJOUS