TaukoSorsa

Meidän oma taukovaunu Taukosorsa.

Taukovaunu eli TaukoSorsa on taukopaikka, jonka viet minne vain. TaukoSorsa pitää sisällää vessan ja taukotilan. Vessalla on oma ovi vaunun päädyssä, joka tekee kokonaisuudesta toimivamman ratkaisun.

Nyt tauot voidaan pitää missä vain

Taukovaunu TaukoSorsaa vedetään ajoneuvon perässä kuten perävaunua. Kevytrakenteinen vaunu liikkuu mukavasti mukana ja se on kätevä ajaa tai työntää lopulliseen taukopaikkaan. Tämä paikka voi olla missä tahansa sinä sen haluat olevan.

Ei pelkästään taukoja varten. TaukoSorsa on oiva paikka palavereille, vaatteiden vaihtamiselle tai ruoan valmistamiselle. Moderni taukovaunu nostaa työntekijöiden mielialaa ja antaa samalla yrityksestä paremman kuvan.

Ei mikään suuri investointi

Lähes kaikki pitävät tauoista. Kentällä tehtävät työt eivät aina katso aikaa tai paikkaa, joten toimivien taukojen pitäminen saattaa olla mahdotonta. Huonot kelit ja vaativa maasto eivät tarjoa työntekijälle mahdollisuutta levätä. Myös vessan puuttuminen ei ole hyväksyttävää nykypäivän työskentelyoloissa.

Kaikki nämä tarpeet ja odotukset ynnättynä yhteen tekevät asiasta selkeän. Taukoon pitää ja tulee panostaa. Kilpailuhintainen taukovaunu TaukoSorsa on siis tämän pohdinnan jälkeen järki-investointi.

Asennetaan se mitä tarvitaan

Taukosorsan yksityiskohdat rakennetaan asiakkaan tarpeen mukaan. Ovien määrä ja koko, lisävalot, lämmittimet taikka hyllyrakenteet valitaan teidän mittojen ja käyttötarkoituksien mukaan.

Vuosien kokemus varustelu- ja verhoomoalalta takaavat meidän ammattitaitomme. Pystymme vastaamaan asiakkaidemme korkeisiin vaatimuksiin ja takaamme työn saumattoman jäljen. Kuten sanottu asiakaslähtöisyys on aina ollut itsestäänselvyys toimintamalleissamme.

Taukovaunut rakennetaan Vantaan varustelukeskuksessa osoitteessa Tahkotie 6. Kaikin mokomin tervetuloa myös paikanpäälle tutustumaan tuotteisiimme.

PYYDÄ TARJOUS