Sähkö- ja tietoverkko­huoltoautot

SÄHKÖ- JA TIETOVERKKO­HUOLTOAUTOT

Sorsa:lla varustellaan laadukkaat sähkö- ja tietoverkkohuoltoautot. Sorsan autot toimivat tehokkaasti ja luotettavasti huoltokohteessa, päivällä ja yöllä. Sähkö- ja tietoverkkohuoltoautojen varustelut suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Yhdistämme usean vuoden kokemuksen alalta asiakkaidemme toiveiden kanssa. Tällä yhdistelmällä valmistuvat huoltoautot, joista löytyvät kaikki sähkö- ja tietoverkkohuoltajien tarvitsemat ominaisuudet ja laitetilat. Asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeää, joten osaamme kuunnella ja neuvoa tarpeen mukaan. Kentällä tehtävää sähkö- ja tietoverkkohuoltoa varten tarvitaan vakuuttava työväline ja me rakennamme tämän teille.

MONIPUOLISET VARUSTELUT

Sähköverkkojen huoltaminen tehdään ajasta ja paikasta riippumatta. Tehokkaan huollon takaamiseksi on välttämätöntä liikkua kattavan työkalu- ja varaosavalikoiman kanssa. Sähkö- ja tietoverkkohuoltajien työkalut, laitteet ja varaosat tulevat olla järjestyksessä ja saatavilla. Tämä toteutetaan Sähkö- ja tietoverkkohuoltoautoon asennettevilla, muokattavilla kalusteilla, työkalutauluilla, koukuilla ja ripustimilla. Pienemmät varaosat ja työkalut löytävät paikkansa vetolaatikoista ja ottolaatikoista. Suuremmille osille suunitellaan ja rakennetaan osakohtaiset pidikkeet ja telineet.

Sähkö- ja tietoverkkohuoltoauton katolle voidaan asentaa työtaso ja takaoviin työtasolle johtavat tikkaat. Katto voidaan varustaa myös kattotelineillä ja pitkäntavaran putkilla, joissa kuljetetaan esimerkiksi tangot ja muovisetsähköputket. Työvalot, vilkut ja majakat ovat myös käytännöllisiä varusteita sähkö- ja tietoverkkohuoltoautoissa, jotka usein joudutaan pysäköimään maanteiden varrelle huoltotöiden ajaksi. Merkkivalojen ja -vilkkujen kytkimet asennetaan ohjaamoon ja/tai tavaratilaan. Esillä olevilla kytkimillä lisävaloja ja vilkkuja on käytännöllistä ohjata tilanteen vaatimalla tavalla.

JOKAINEN SENTTI HYÖTYKÄYTTÖÖN

Sähkö- ja tietoverkkoautoihin voidaan asentaa palosammuttimet, kaasupullot, aggregaatit, letku- ja lapiotelineet.

Sähkö- ja tietoverkkohuoltoauton vanerointi on tärkeää, sillä tavaratilan sisäpintojen verhoilu vanerilla pidentää parhaimmassa tapauksessa auton käyttöikää. Tapauksissa, joissa varusteltava auto on täysin vailla tavaratilan vanerointia, on vaara vahingoittaa sisältäpäin auton runkoa. Auton metallipintaan syntyvät kolhut ja vauriot ruostuvat nopeasti ja saattavat laskea sen jälleenmyyntiarvoa.  Jos varusteluun tulevassa autossanne ei vielä ole lattiavaneria, hoituu senkin asennus meillä täällä Sorsa:lla. Lattiavanerin päälle on myös mahdollista valita lisäksi joko kumimatto tai alumiinilevy. Kumimatto kestää pelkkää vanerilattiaa paremmin kosteutta ja siinä on myös parempi pito. Alumiinilevy on kestävä vaihtoehto ja se on myös helppo pitää puhtaana.

Sorsa käyttää varustelutöitä tehdessään käytännöllisiä ratkaisuja. Jos teillä on tarvetta yhden tai usemman Sähkö- tai tietoverkkohuoltoauton varustelulle, Sorsa auttaa.

Lisävarustelut

Kysy lisää

PENTTI LAHTINEN

MARKO VIITAMÄKI

PYYDÄ TARJOUS