Auraus- ja hiekoitusautot

Auraus- ja hiekoitusautot

Varustele autostasi auraus- ja hiekoitusauto. Tämä onnistuu meillä Sorsalla. Lumityöt helpottuvat selvästi kun aurauksen voi tehdä ammattilaistason työvälineellä. 

Aurat

Lumiauramallejamme ovat suora-aura, levenevä zoom-aura, nivelaura ja heittävä aura.

Terävaihtoehtoina joustava hammasterä, teräksinen hammasterä ja sileä terästerä

Käytämme mm. Hilltip- merkkisiä aurauslaitteita.

Auraus- ja hiekoitusautot

Aurausautot varustellaan usein myös hiekoittimella. Tämän kaltaisilla ratkaisuilla saamme autostasi kaiken hyödyn irti. Liukkaus ei ole ongelma kun hiekoitus on hoidettu asiallisesti.

Hiekoittimet

Hiekoittimilla on matala rakenne, joten auton mitat kasvavat mahdollisimman vähän. Matala rakenne helpottaa auton käyttöä ahtaissa paikoissa. Kaikki hiekoittimet kiinnittyvät pikakiinnityksellä. Pikakiinnitys tekee laitteen asennuksesta helppoa ja nopeaa, joten hiekoituslaitteen ei tarvitse olla aina kyydissä.

Käytämme mm. Hilltip- merkkisiä hiekoituslaitteita.

Aurausvarustelut täydennetään asiakkaan toiveiden mukaan.

Työvalot ja vilkut mahdollistavat turvallisen työskentelemisen. Pimeyttä riittää talven aikana, joten työskenteleminen onnistuu kellonajasta riippumatta. Lapiot ja rautakanget tarvitsevat ajoneuvosta myös omat paikkansa. Pienellä vaivannäöllä ne pysyvät kätevästi pois lattialta, omilla paikoillaan. Tämä onnistuu tietysti valitsemalla oikeat kiinnikkeet ja pitimet.

Klikkaa lisävarusteet- sivulle ja tutustu valikoimaamme. Lisävarusteet sivulta löydät laadukkaita varusteita, joilla helpotat askareitasi.

Sorsa auttaa varusteluratkaisujen ideoimisessa ja toteuttamisessa.

Lisävarustelut

PYYDÄ TARJOUS