Lemmikkien kuljetus

Häkit ja verkot

Ei ole sattumaa, että koiraa kutsutaan ihmisen parhaaksi ystäväksi. Koirat ovat meille tärkeitä ja ne ansaitsevat matkustaa kanssamme tavalla, joka on mukava ja turvallinen.

Sorsa varustelee ajoneuvot erilaisilla koirankuljetushäkeillä. Koirankuljetushäkit suunnitellaan koiran, käyttäjän tarpeiden ja auton koon perusteella. Yksi kätevä tapa toteuttaa häkki on rakentaa sen etu- ja takapuolelle ovet. Tämän kaltaista koirahäkkiä käytetään, sekä matkustamosta että tavaratilasta käsin. Takimmainen ovi mahdollistaa märän tai mutaisen koiran kulkemisen häkkiin tavaratilan kautta, jolloin matkustamo pysyy puhtaana. Tämän jälkeen etummaisen oven kautta voidaan antaa koiralle tarvittavat silitykset ja herkut. Häkin verkkomaisen materiaalin ansiosta matkustamosta pystyy seuraaman koiran vointia ajon aikana.

Koirankuljetushäkkiin voidaan asentaa säädettävä LED-valaistus. Tarvittavat toimenpiteet ja askareet ovat helpompia hoitaa kirkkaassa valossa. Valaistuksen kirkkauden tasoa voidaan himmentää, kun koira jää yksin häkkiin. Autoa ajettaessa on kuljettajan havainnointikyky parempi, kun valaistusta tarvitaan ja se pidetään päällä himmeämpänä. Valaistuksen voimakkuus säädetään siis juuri sopivaksi sinun ja koirasi tarpeita varten.

Koirankuljetushäkin päälle jäävään tyhjään tilaan voidaan rakentaa lisää säilytystilaa esimerkiksi koiranruokaa, harjoja ja muita tarvikkeita varten.

Tavaratilaan voidaan myös lisätä kalusteita tilan optimaalista hyötykäyttöä varten. Hyllyt ja vetolaatikot ovat käteviä erilaisissa työtehtävissä, metsästyksessä ja aktiviteeteissa, joissa käyttäjällä on mukanaan paljon oheistavaraa.

Jos olet kiinnostunut koirankuljettamiseen liittyvistä lisävarusteista, voit olla suoraan yhteydessä meihin tai pyytää autoliikkettäsi ottamaan meihin yhteyttä.

Esimerkkejä eläinkuljetusautoista

Tähän pakettiautoon on asennettu kaksi tilavaa koirankuljetushäkkiä, joista toiseen pääsee suoraan matkustamosta. Lisäksi matkustamoon on integroitu säilytyspenkki ja jääkaappi.

Tässä pakettiautossa on kaksi koirankuljetushäkkiä vierekkäin. Häkkien alle on asennettu ulosvedettäviä pitkiä vetolaatikoita sekä jätetty avonaista tilaa pitkille tavaroille. Häkkien päältä löytyvää tyhjää tilaa on myös hyödynnetty lisäämällä näille tasoille reunat. Tämän muutoksen jälkeen irtotavaroiden säilytys onnnistuu häkkien päällä.

Tämä henkilöauto on varusteltu koirahäkillä poistamalla matkustajanpaikka. Asiakkaan pyynnöstä, koirahäkki on kiinnitetty pikakiinnikkeillä, joten sen voi itse poistaa ja laittaa tilalle matkustajanistuimen. Tämä mahdollistaa ajoneuvon monipuolisemman käytön. Vieressä oleva istuin toimii samalla tavalla, joten sen voi irroittaa jos mukana on paljon tavaraa.

Tähän pakettiautoon on rakennettu iso koirakuljetushäkki, johon pääsee kulkemaan sekä matkustamosta että tavaratilasta. Matkustamoon on lisätty säilytyspenkki. Häkin yläpuolella oleva avoin tila on muutettu säilytystilaksi. Häkissä on säädettävät led-valot joiden voimakkuutta voidaan säädellä koiralle ja kuskille sopivaksi.

PYYDÄ TARJOUS