PullaSorsa

Pullakori tunnetaan meillä nimellä Pullasorsa.

Viimeisimpänä tulokkaana olemme kehittäneet tuotelinjaamme pullakorin. Pullakori on kevytrakenteinen, erittäin tilava ja edullinen koriratkaisu. Kyseessä on niin sanottu kevytkori, jolla tehdään pakettiautosta tavaroiden superjuhta.

Pullasorsa pullakori teipattu verhoomo sorsan teipillä

Kylmä- ja pakkaskuljetuksiin? - Tottakai!

Eikä tässä vielä kaikki. Pullasorsa- kevytkorissamme on kylmä- ja pakkasauto optiot. Rakennamme Pullasorsasta haluttaessa myös kylmäkuljetuksiin soveltuvan hyötyajoneuvon.

Meidän Pullasorsa- rakenne on tarkoitettu erityisesti ruokakuljetuksia varten. Tämä on otettu huomioon suunnittelussa. Tavaratilan lattia on matalalla, joten ruokakassien lastaaminen sisään tai ulos tavaratilaan on vaivatonta.

Ruokakuljetuksiin täydellinen valinta

Suunnittelimme Pullasorsan siten, että sillä onnistuu parhaiten nopea ruokakuljetus. Nopea ruokakuljetus tarkoittaa laatikoilla ja kasseilla toteutettavaa toimitusta kaupasta asiakkaalle. Tästä johtuen päädyimme tekemään kevytkorin, jonka tavaratilan lastaustaso on mahdollisimman alhaalla. Pullasorsa ei tarvitse hitaasti tottelevaa takalaitanostinta vaan lastaus tehdään suoraan katutasosta. Kuski hyppää ulos hytistään ja nostaa tavarat nopeasti kyytiin. Tämä ei vaadi muuta ajoneuvolta kuin tavaratilan oven avaamisen ja sulkemisen.

Lastauskorkeus on loppujen lopuksi pelkästään valinta kysymys. Rakennamme Pullasorsan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Toisin sanoen rakennamme kevytkorimme myös perinteisemmällä tavalla. Tämä ratkaisu sisältää takalaudan ja korkeamman lastaustason. Kysy lisää muokattavuudesta suoraan meiltä. Olemme tottuneet toteuttamaan asiakkaidemme omat visiot.

Merkkivapaa ratkaisu tarjoaa mahdollisuuksia

Ensimmäinen Verhoomo Sorsa Oy:n pullakori Pullasorsa on rakennettu Mercedes-Benz Sprinterin runkoon sopivaksi. Tämä on lähtökohta, josta laajennamme myös muiden autovalmistajien koreihin. Meiltä löytävät valmiudet rakentaa Pullasorsa kevytkoreja kaikkien automerkkien pakettiautorunkojen päälle.

Johtuen omasta tuotekehittelystämme voimme luvata Pullasorsalle poikkeuksellisen suuren 1100kg kantavuuden. Tämä luku asettaa meidät edelle vertailussa, jossa otetaan huomioon markkinoilla olevien muiden valmistajien pullakorien kantavuudet. Suoraan sanottuna Sorsan kevytkorilla kuljetat enemmän tavaraa kuin kilpailijoiden vastaavilla malleilla.

Pilkun viilaus on hyvä asia.

Pullasorsan yksityiskohdat rakennetaan asiakkaan tarpeen mukaan. Ovien määrä ja koko, lisävalot, astinlaudat taikka hyllyrakenteet tehdään teidän mittojen ja käyttötarkoituksien mukaan.

Vuosien kokemus varustelu- ja verhoomoalalta takaavat meidän ammattitaitomme. Pystymme vastaamaan asiakkaidemme korkeisiin vaatimuksiin ja takaamme työn saumattoman jäljen. Kuten sanottu asiakaslähtöisyys on aina ollut itsestäänselvyys toimintamalleissamme.

Kaiken kaikkiaan jälleenmyyjinämme toimivat kaikki hyötyautoliikkeet koko Suomessa. Tästä syystä voit tilata oman Pullasorsan omalta automyyjältäsi. Kevytkorivarustelut rakennetaan Vantaan varustelukeskuksessa osoitteessa Tahkotie 6. Kaikin mokomin tervetuloa myös paikanpäälle tutustumaan tuotteisiimme.

PYYDÄ TARJOUS