LVI-huoltoautot

LVI-HUOLTOAUTOT

Sorsa:lla on monen vuoden kokemus LVI-huoltoautojen varusteluista. Kuuntelemme teitä LVI-huoltajan tai -asentajan tarpeet täyttävän suunnitteluratkaisun löytämiseksi. Käyttämällä vuosien varrella karttunutta kokemusta rakennamme käytännöllisiä LVI-huoltoautoja. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen, joten osaamme kuunnella ja neuvoa tarpeen mukaan. Kenttäkohteissa tehtävää LVI-huoltoa ja asennustyötä varten tarvitaan tehokas liikkuva työpaja ja me teemme sen teille.

LVI-asentaja korjaa ja huoltaa rakennusten lämpö,- vesi ja ilmastointijärjestelmiä. Tätä varten tarvitaan kattava valikoima työkaluja ja varaosia. Toimivat säilytyspaikat LVI- asentajan tarvikkeille rakennetaan LVI- huoltoautoon valitsemalla muokattavat kalusteet, työkalutaulut, koukut ja ripustimet. Pientavara voidaan säilyttää vetolaatikoissa tai ottolaatikoissa. Suuremmat osat varastoidaan hyllyille tai niitä varten voidaan asentaa omat ripustimet. Pidemmät tavarat kuten tangot ja putket voidaan kuljettaa esimerkikisi tavaratilan kattoon asennetuissa säilytysputkissa. Tikkaat kulkevat kätevästi mukana, joko tavaratilan puolella katossa, tai sitten ne voidaan kuljettaa ulkopuolella katolle asennettavissa kuljetustelineissä.

LVI- huoltoauton vanerointi on tärkeää, sillä tavaratilan sisäpintojen verhoilu vanerilla pidentää parhaimmassa tapauksessa auton käyttöikää. Tapauksissa, joissa varusteltava auto on täysin vailla tavaratilan vanerointia, on sen käyttäjällä suurempi todennäköisyys vahingoittaa sisältäpäin auton runkoa. Auton metallipintaan syntyvät kolhut ja vauriot ruostuvat nopeasti ja saattavat laskea kulkuvälineen jälleenmyyntiarvoa.  Jos varusteluun tulevassa autossanne ei vielä ole lattiavaneria, hoituu sen asennus meillä täällä Sorsa:lla. Lattiavanerin päälle on mahdollista valita lisäksi joko kumimatto tai alumiinilevy.

LVI- huoltoauton tavaratilan kattoon asennetaan myös LED- valot tarpeen mukaan. Työtahti kasvaa ja on tarkempaa kun huolehditaan riittävästä valon määrästä. Auton ulkopintoihin on myös mahdollista asentaa vilkut ja majakat. LVI- huoltoauto joudutaan pysäköimään usein autotien läheisyyteen. Asennuskohteiden ollessa ruuhkaisemmilla paikoilla ja alueilla on turvallista tulla huomatuksi vilkkuvien valojen avulla.

Sorsa:lla käytetään varustelutöitä tehdessä käytännöllisiä ratkaisuja. Jos teillä on tarvetta yhden tai usemman LVI- huoltoauton varustelulle, Sorsa auttaa.

Lisävarustelut

Kysy lisää

PENTTI LAHTINEN

MARKO VIITAMÄKI

PYYDÄ TARJOUS