Ohjaamovarusteet

Sorsan ohjaamovarusteilla hyötyajoneuvostasi tehdään entistä toiminnallisempi. Varusteet tarjoavat monta mahdollisuutta parantaa esim. ergonomiaa, näkyvyyttä ja matkustusmukavuutta. Ohjaamovarusteet valitaan aina auton käyttötarkoituksen mukaan. Suunnittelemme ja toteutamme koko varustelupaketin kanssasi ideoiden. Asennamme ohjaamoon mm. navigaattorit, näytöt, lisävalot, radiot, ohjaimet, paperi- ja muut telineet.

 

Ivecon uudet hyötyajoneuvot on on suunniteltu tarjoamaan oikeaa ajonautintoa. Sorsan asentamassa multimediajärjestelmässä yhdistyvät navigaattori, peruutuskamera ja hifi-laitteet.

 

Carrier- kylmälaitteen ajoneuvon hyttiin asennettava ohjain.

Sortimo- tuotesarjaan kuuluu mm. tuote nimeltä autoassistentti. Autoassistentti toimii kirjoitusalustana, pullonpidikkeenä ja säilytyslokerona. Istuinnojaa vasten järjestelmässä on kaksi taskua mappeja ja muita asiakirjoja varten (Sortimo- verkkosivu). Sortimo- autoassistentti on erittäin tehokas työkalu, jolla työntekijä saa pidettyä toimistotarvikkeensa ojennuksessa myös autossaan.

 

Hyttiin autokohtaisesti räätälöitävä työskentelytaso, jolle ohjaamovarusteet asennetaan.

Sorsalla tehdään asiakkaille räätälöityjä keskikonsoliratkaisuja ja työpöytiä, jotka voidaan sijoittaa hyötyautossa eteen matkustajan istuimen paikalle tai tavaratilan puolelle. Keskikonsoliin tai työpöytiin voidaan kiinnittää esimerkiksi paperi- ja hansikastelineet ja käsidesiannostelijat. Sorsa tekee teille käytännölliset varusteluratkaisut.

Kiinnostuitko?

PYYDÄ TARJOUS

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää