LINKIT

Linkkejä Sorsan ajankohtaisille sivuille.

Lue blogia tai tutki yritykseemme liittyviä lukuja. Alla linkkeja ajankohtaisiin sivuihin, jotka käsittelevät Verhoomo Sorsa Oy:tä. 

Nostimet

Innolift- liikuteltava haarkukkatrukki on samalla myös takalaitanostin. Se on uusin läpimurto ajoneuvojen lastausteknologian parissa. Innolift- haarukkatrukki on suunniteltu ja valmistettu huomioiden korkeat Eurooppalaiset laatustandardit.

Työvalot, vilkut ja majakat

Sorsalla asennamme autoosi kaikenlaiset puskurivilkut, varoitusmajakat, vilkkupaneelit ja työvalot. Asennuspaikat ovat tuotekohtaisia ja niissä on yleensä laajasti vaihtoehtoja. Tuote asennetaan paikkaan, jossa hyöty- turvallisuus ja käytettävyysvaatimukset parhaiten toteutuvat. Yleisin asennuskohta ulkopuolisille työvaloille on auton katon sivu- ja takareunat.

Sortimo- ja E-Flex-kalusteet

Huoltoautoon tai henkilöautoon asennetaan autokalusteet, kun siihen tarvitaan lisää erilaisia säilytystiloja ja -ratkaisuja. Sorsa käyttää Sortimo- ja E-Flex- merkkisiä muokattavia, kestäviä ja törmäystestattuja kalusteita.

Vetokoukut, astinlaudat ja kylkiputket

Asennamme astinlaudat ja vetokoukut automalleittain. Joissain malleissa vetokoukkupakettiin kuuluu astinlauta. Valikoimassamme on useita eri kokoja ja malleja astinlaudoista, kylkiputkista ja vetokoukuista. Käytämme varustelussa mm. Metecin tuotteita lukuisten muiden lisäksi.

Tikkaat ja kattotasot

Hyötyautoon asennetaan kattotaso, kun on tarve työskennellä korkeammalla. Tikkaiden avulla asentaja pääsee kattotasolle. Tikkaat ja kattotasot kuuluvat Sorsa:n varustevalikoimaan.

Lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät

Webasto on valintamme, koska lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmissä luotamme parhaisiin merkkeihin. Sorsan hoitaessa ajoneuvosi varustelun ilmanvaihto toimii ja on luotettava.

Vanerointi ja lattiamateriaalit

Vanerointi hoituu Sorsalla rutiinityönä. Yleisimmät vanerointikohteet ovat pakettiauton tavaratilan sisäpuolen seinät, lattia ja usein katto. Vaneroimme tarvittaessa myös autojen ovien sisäpinnat. Puutavaran tilaamme perheyritys Koskisen- tehtaalta.

Ohjaamovarusteet

Sorsan ohjaamovarusteilla hyötyajoneuvostasi tehdään entistä toiminnallisempi. Varusteet tarjoavat monta mahdollisuutta parantaa esim. ergonomiaa, näkyvyyttä ja matkustusmukavuutta. Ohjaamovarusteet valitaan aina auton käyttötarkoituksen mukaan.

Viihde-elektroniikka

Viihde-elektroniikka otetaan myös huomioon auton varustelua hahmoteltaessa ja suunniteltaessa. Kun tarkoituksena on esimerkiksi rakentaa matkailuauto tai jatko-ohjaamo, on luontevaa ajatella lisämatkustajien viihtyvyyttä ajon aikana. Matkustajien viihtyvyyttä lisäävät televisiot, pelikoneet, stereot ja muut medialaitteet.

Syksyn Thule- kampanja Thule Pacific 700 (420L) 399€

Innolift- liikuteltava haarkukkatrukki on samalla myös takalaitanostin. Se on uusin läpimurto ajoneuvojen lastausteknologian parissa. Innolift- haarukkatrukki on suunniteltu ja valmistettu huomioiden korkeat Eurooppalaiset laatustandardit.

Kysy lisää

Ilari Salonen

PYYDÄ TARJOUS