Kone­huoltoautot

KONE­HUOLTOAUTOT

Sorsa:lla on monen vuoden kokemus konehuoltoautojen varustelemisesta. Toimivat konehuoltoautojen varusteluratkaisut tehdään autojen tulevien käyttökohteiden asettamien vaatimusten mukaan. Kokemuksemme varustelualalta yhdessä asiakkaan toiveiden kanssa mahdollistavat täsmävarustellun ja käytännöllisen konehuoltoauton rakentamisen. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen, joten osaamme tarvittaessa kuunnella ja neuvoa. Kentällä tehtävää koneiden huoltoa varten tarvitaan tehokas työpaja ja me rakennamme tämän teille.

MB Sprinter huoltoauto E-Flex kaluste

Asentaja tarvitsee työkaluilleen käytännölliset säilytyspaikat, joista ne löytyvät työskenteltäessä huoltokohteessa. Työkalujen säilytyspaikat rakennetaan konehuoltoautoon valitsemalla muokattavat kalusteet, työkalutaulut, koukut tai ripustimet. Konehuoltoautoon on hyvä asentaa myös työvaloja, jotta työskenteleminen onnistuu huoltokohteessa kellonajasta riippumatta.

Konehuoltoautoon rakennetaan tarvittaessa paikka aggregaatille, kaasupullolle, palosammuttimille tai letkukelalle. Tavaratila varustellaan usein viilapenkillä ja myös pitkäntavaran kuljettamiseen soveltuvilla putkilla. Tämänkaltaiset pitkäntavaran kuljetusputket asennetaan esimerkiksi  kuljetustilan kattoon sen sisä- ja ulkopuolelle. Konehuoltoautoilla tehdään monenlaista huoltotyötä, joten on varauduttava monenlaisiin tilanteisiin.

Konehuoltoauton lattia voidaan päällystää kumimatolla, joka hylkii likaa paremmin kuin pelkkä vanerilattia. Kumimatto antaa myös paremman pidon tavaratilassa liikkuvalle huoltajalle ja siellä säilytettäville laitteille ja varusteille. Kumimatosta löytyy malli, joka on valmistettu öljynkestävästä kumista. Öljynkestävä vaihtoehto toimii parhaiten kun konehuoltoautossa on tarvetta säilyttää tai purkaa öljyisiä koneen osia.

Sorsa käyttää varustelutöitä tehdessään käytännöllisiä ratkaisuja. Jos yritykselläsi on tarvetta varustella yksi tai usempi konehuoltoauto, Sorsa auttaa teitä.

MB Sprinter huoltoauto E-Flex kaluste

Lisävarustelut

Kysy lisää

PENTTI LAHTINEN

MARKO VIITAMÄKI

PYYDÄ TARJOUS