Sortimo ja E-Flex-kalusteet

Sortimo ja E-Flex-kalusteet

Huoltoautoon tai henkilöautoon asennetaan autokalusteet, kun siihen tarvitaan lisää erilaisia säilytystiloja ja -ratkaisuja. Sorsa käyttää Sortimo- ja E-Flex- merkkisiä muokattavia, kestäviä ja törmäystestattuja kalusteita. Myös muita kalustemerkkejä on valikoimassamme.

E-FLEX- KALUSTEET

E-Flex on erittäin kustannustehokas vaihtoehto autokalusteeksi. E-Flex-kaluste koostuu modulaarisista osista ja päätytikasrakenteisista avohyllyistä.  Modulaarisissa osissa ovat vetolaatikot ja työkalusalkut. Päätytikasrakenteisista avohyllyistä on olemassa kolmea eri leveyttä (60cm, 100cm ja 130cm), joita voidaan yhdistellä kalustekokonaisuuksiksi asiakkaitten tarpeiden mukaan.

E-Flex kaluste on teräsrakenteinen, joten se on hiukan painavampi verrattessa Sortimo- kalusteeseen. E-Flex on myös muokattava ja sen rakenne mahdollistaa erilaiset kokoonpanot, joita voidaan varioida tarpeen mukaan. Käytännöllisen lopputuloksen löytämiseksi on mahdollista käyttää 3D- suunnittelua. Kun yhteisymmärrys asiakkaan kanssa löydetään, voidaan kaluste koota ja asentaa autoon, joko Helsingissä tai Lempäälässä.

Sorsa auttaa sinua järkevien kalustevarusteluiden kanssa.

Kuva 1. E-Flex-kaluste asennettuna pakettiauton tavaratilan vasemmalle sivuovelle.

Kuva 2. E-Flex vetolaatikot pakkettiauton sivuovella.

Kuva 3. E-Flex kaluste pakettiauton tavaratilan vasemmalla seinustalla.

SORTIMO- KALUSTEET

Kaluste suunnitellaan täysin asiakkaan auton tavaratilan mukaan. Tämän avulla auton jokainen nurkka muutetaan tarvittaessa säilytystilaksi. Erilaisten avohyllyjen lisäksi kalusteeseen voidaan valita mm. ottolaatikot, vetolaatikot, koukut, telineet, pitkäntavaranhyllyt tai irroitettavia salkkuja. Tuoteperheen kaikki osat ovat keskenään yhteensopivia, joka mahdollistaa loputtomien variaatioiden tekemisen. Tilanteissa, joissa tiedetään kalusteen tuleva käyttötarkoitus, pystytään kaluste suunnittelmaan ja optimoimaan täydellisesti sen käyttäjän tarpeiden mukaan.

Kalusteen kestävyys perustuu sen alumiiniseen tolpparakenteeseen, joka on kevyt ja vapaasti muokattavissa pituuden ja leveyden suhteen. Kaluste voidaan myös suunnitella eri syvyiseksi ja siihen voidaan tehdä myös kavennuksia syvyyssuunnassa. Suunnittelemme kalusteen asiakkaan toiveiden ja automallin mukaan 3D-ohjelmalla. Selkeiden suunnittelukuvien perusteella voidaan todeta vastaako kaluste asiakkaan toiveita ja voidaanko sitä kenties vielä edelleen kehittää. Kun toivottu lopputulos kalusteen rakenteesta ja sisältämistä ominaisuuksista löydetään, se kootaan ja asennetaan autoon, joko Helsingissä tai Lempäälässä.

Ajoneuvokalusteella on monta tapaa parantaa käyttäjänsä kokemusta tuotteen parissa. Nämä tavat listattuna ovat: ajan säästö, kuorman ja matkustajien turvallisuus, laatu, kevyt rakenne, kustannussäästöt, joustavuus, innovaatio ja ammattimaisuus. Voit tutustua näihin asioihin kalusteen omilla verkkosivuilla. Ajoneuvokalusteen suomenkielisten verkkosivut kertovat paljon muutakin olellista asiaa. Linkin kautta löydät tuotesarjan kaikki mahdolliset osat ja variaatiot. Me asennamme kaikki mahdolliset Sortimo-tuotteet autoosi ammattitaidolla.

Kuva 4. Sortimo-kaluste pakettiauton tavaratilaa esittävässä ständissä.

Kuva 5. Sortimo-kaluste otto- ja vetolaatikoilla.

Kuva 6. Sortimo-kaluste pakettiauton sivuovelle aukeavilla vetolaatikoilla.

Kiinnostuitko?

PYYDÄ TARJOUS