Vetokoukut, astinlaudat ja kylkiputket

Asennamme astinlaudat ja vetokoukut automalleittain. Joissain malleissa vetokoukkupakettiin kuuluu astinlauta. Valikoimassamme on useita eri kokoja ja malleja astinlaudoista, kylkiputkista ja vetokoukuista. Käytämme varustelussa mm. Metecin tuotteita lukuisten muiden lisäksi.

 
 

Astinlaudat voidaan asentaa pakettiauton etuoville, sivuoville tai takaoville. Astinlautojen paikat valitaan siten, että autoon sisälle tai autosta ulos astuminen on vaivatonta. Erilaisia asennettavia astinlautamalleja on monenlaisia. Pitemmät astinlaudat voidaan asentaa siten, että ne ovat usemman oven alapuolella. Tällä tavalla yhdestä astinlaudasta saadaan irti suurempi hyöty. Jos on tarvetta helpottaa vain yhdestä ovesta kulkemista, asennetaan oven alle lyhyempi astinlauta. Astinlaudan asentamisessa on tilannekohtaisesti varaa säätää sen korkeutta ja syvyyttä.

Valikoimastamme löytyy myös sähköinen astinlauta, joka automaattisesti siirtyy oikealle paikalle oven avautuessa. Sähköinen astinlauta on huomaamattomampi, koska se on ajon aikana osittain piilossa auton pohjan alla.

 

Kromiset astinlaudat helpottavat autoon nousua ja ovat näyttävän näköisiä lisävarusteita.

Sorsa asentaa mm. Cobra– merkkisiä kylkiputkia. Valikoimaamme kuuluu toki muutkin merkit ja olemme valmiit asentamaan ne tuotteet, jotka palvelevat parhaiten asiakkaittemme tarpeita.

Sorsa auttaa teitä järkevien varustelutöiden kanssa.

Kiinnostuitko?

PYYDÄ TARJOUS