Työvalot, vilkut ja majakat

Työvalot, vilkut ja majakat

Sorsalla asennamme autoosi kaikenlaiset puskurivilkut, varoitusmajakat, vilkkupaneelit ja työvalot. Asennuspaikat ovat tuotekohtaisia ja niissä on yleensä laajasti vaihtoehtoja. Tuote asennetaan paikkaan, jossa hyöty- turvallisuus ja käytettävyysvaatimukset parhaiten toteutuvat. Yleisin asennuskohta ulkopuolisille työvaloille on auton katon sivu- ja takareunat. Käytämme varusteluissamme laadukkaita tilannekohtaisia tuotteita, jotka valitsemme asiakkaiden tarpeiden mukaan. LED- valoja on nykyään monenlaisia, joissa tarvittu tehokkuus ja valokeilan muoto valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Oikeilla valinnoilla saadaan valaistua juuri ne alueet, jotka ovat oleellisempia työnkuvan vaatimien työtehtävien kannalta.

MB Sprinter varusteltu työvaloilla ja kattotasolla.

Työvalot ja vilkut asennettu pakettiauton katolle.

Vilkuilla ja majakoilla herätetään huomiota kun sille on tarvetta. Liikuttaessa hitaammin tai nopeammin verrattuna muuhun liikenteeseen on turvallista ilmoittaa tästä poikkeavuudesta. Työskenteleminen pimeässä on hidasta ja usein myös vaarallista. Tien varteen turvallisesti pysäköiminen ei onnistu jos hyötyautossa ei ole tarpeeksi kattavaa varustelua. Suunnattavilla autoon asennetuilla työvaloilla valaistaan työskentelykohteet. Syksyn ja talven huoltotoimet sujuvat hieman nopeammin kun mukana ovat Verhoomo Sorsa Oy:n asentamat työvalot.

Asennamme Sorsalla mm. Standby- ja Lazer– brändien tuotteita. Emme kuitenkaan rajoita toimintaamme pelkästään näihin merkkeihin. Olemme Sorsalla tottuneet asentamaan ne tuotteet, jotka palvelevat parhaiten asiakkaittemme tarpeita. Valitsemme erittäin huolellisesti käyttämämme tuotteet oman kokemuksemme ja tutkimusten mukaan sellaisista merkeistä ja malleista, jotka kestävät kovaa ammattikäyttöä.

Auton eteen valorautaan asennetut led-vilkut ja -työvalot. Valoraudan keskelle on asennettu myös sireeni.

Sorsa auttaa teitä löytämään työvalot, vilkut, ja majakat, jotka sopivat teidän varustelutarpeeseen.

Kiinnostuitko?

PYYDÄ TARJOUS