Kuljetusauto takalaitanostimella

KULJETUSAUTO TAKALAITA­NOSTIMELLA

Kuljetusauto varustellaan Sorsa:lla siten, että sen kuljettaja kykenee hoitamaan päivittäiset työtehtävät käytännöllisesti. Meillä Sorsa:lla on vuosien kokemus varustelualalta. Yhdessä tämän kaiken kokemuksen ja asiakkaiden toiveiden kanssa varustelemme teille huippulaadukkaat kuljetusautot. Takalaitanostin asennetaan kuljetusautoon, kun on tarvetta kuljettaa päivittäin painavia paketteja ja muita esineitä. Käytettäessä takalaitanostinta ei tarvitse huolehtia rahdin työntämisestä ns. ylämäkeen, koska takalaitanostimen hissimäinen taso hoitaa tämän osuuden työstä. Usean sadan kilon kuormat nousevat mukavasti kyytiin, kun kuljetusautossa on asennettuna ammattitason takalaitanostin.

Kuljetusautoon asennetaan myös kuorman sitomista mahdollistavia varusteita, kuten sidontakiskot ja lattialenkit. Sidontakiskojen asentaminen tavaratilan seinämiin mahdollistaa rahdin sitomisen ja täten sen pysymisen paikallaan kuljetuksen aikana. Kuljettaja pystyy kiinnittämään rullakot tai lavat kuljetusauton seinämiin. Sidottu kuorma ei heilu eikä kaadu, joten ylimääräisiltä vaaratilanteilta ja kuorman vaurioitumisilta vältytään. Sidontakiskoja voidaan asentaa tarpeen mukaan haluttu määrä lähes jokaiselle auton pinnalle.

Kuljetusautoon voidaan asentaa myös kalusteita. Kaluste on hyvä vaihtoehto, jos kuljetettava tavara on pienempää. Räätälöidyt kuljetusautovaihtoehdot ovat myös mahdollisia totetuttaa Sorsa:lla. Tämänlaiset tilanteet tulevat vastaan kun kuljetettava rahti on kooltaan vaihtelevaa.

Sorsa auttaa varusteluratkaisujen ideoimisessa ja toteuttamisessa.

Lisävarustelut

Kysy lisää

MARKO VIITAMÄKI

PYYDÄ TARJOUS