Viihde-elektroniikka

Viihde-elektroniikka otetaan myös huomioon auton varustelua hahmoteltaessa ja suunniteltaessa. Kun tarkoituksena on esimerkiksi rakentaa matkailuauto tai jatko-ohjaamo, on luontevaa ajatella lisämatkustajien viihtyvyyttä ajon aikana. Matkustajien viihtyvyyttä lisäävät televisiot, pelikoneet, stereot ja muut medialaitteet. Sorsalla ymmärrämme mukavuuden päälle ja toteutamme asiakkaiden toiveet tähän liittyen. Näytöille löytyvät käytännölliset asennuspaikat auton sisältä tai ulkoa, kuten myös muille asiakkaan tarvitsemille viihteellisille varusteille.

Pakettiauton tavaratila, jossa on viihde-elektroniikka ja pehmustettuja istuimia.

Tarvittaessa auto voidaan varustella myös täysin viihteelliseen tarkoitukseen kaikilla tarvituilla elektronisilla tuotteilla. Tämä tarkoittaa tilanteita, joissa halutaan rakentaa kolmansia osapuolia varten tarkoitettuja viihdekeskuksia. Malliesimerkki tämän kaltaisesta tilanteesta on pakettiauto, joka varustellaan peliluolaksi. Sorsalla teille tehdään myös viihteelliset varusteluratkaisut.

Kiinnostuitko?

PYYDÄ TARJOUS

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää