Eläinlääkintäautot

Eläinlääkintäautot

Suuri eläinlääkintäauto voi pitää sisällään laajemmankin varustelun.

Eläinlääkintäautot varustellaan Sorsalla osana erikoisvarusteluita. Erikoisvarustelut ovat yksi tärkeä osakokonaisuus varusteluratkaisuja, jotka kuuluvat yrityksemme tarjontaan. Erikoisvarustelluiksi ajoneuvoiksi lasketaan mm. eläinlääkintäautot, ruumisautot ja viemärinkuvausautot. Kyseessä on siis tiettyjen vaativien työtehtävien mahdollistavat ajoneuvot. Näiden ajoneuvojen varustelut ja viimeistelyt hoidetaan meillä Sorsalla. Laadukkaat ratkaisut toteutetaan vuosien varustelualan kokemuksella ja 3D- suunnittelutyökaluja hyödyntämällä.

Eläinlääkintäautot ja verovapaus

Verovapaus myönnetään myös yrityksen nimissä olevalle eläinlääkintäautolle, kun yrityksen päätoimialana on eläinlääkintäpalvelut. Ajoneuvon haltijaksi on tällöin rekisteröitävä eläinlääkärin ammatissa toimiva henkilö.

Eläinlääkintäautoon voidaan tarvittaessa asentaa myös muita varusteita lain edellyttämien lisäksi. Lisävalot, invetterit ja pistorasiat ovat usein hyödyllisiä laitteita tien päällä tapahtuvaa työtä varten. Mikroaaltouunit tai keittolevyt taas palvelevat eläinlääkintäautolla matkustavien perustarpeita. Vuosien varrella olemme tottuneet vastaamaan monenlaisiin pyyntöihin ja keksimme ratkaisut myös mahdollisiin uusiin toiveisiin.

Katso esittelyvideo

Petmobiili on Sorsalla varustettu eläinlääkintäauto

PYYDÄ TARJOUS