HUOLTOAUTOT

Täydellisesti varusteltu huoltoauto

Paras huoltoauto on räätälöity työntekijän tarpeiden ajatellen ja tukee erityisosaamisen suoritusta. Kun kaikki tarvittava kalusto ja erikoisvarustelu on aina mukana, ja turvallisesti kiinnitetty, voi keskittyä olennaiseen.

Huoltoauto on työpaikka pyörien päällä. Työnteko onnistuu kätevämmin, kun tarvittavat työvälineet ovat näppärästi järjestyksessä ja tukevasti paikoillaan. Ajomatkat ovat myös leppoisampia, koska ei tarvitse miettiä miten tavarat leviävät tällä kertaa. Huoltoautoihin tehdään Sorsalla esimerkiksi vanerityöt, eristykset, sähköjärjestelmät ja teippaukset. Niihin voidaan asentaa myös kalusteet, vilkut, majakat tai työvalot.

Käytämme alan parhaita kalustetoimittajia huoltoautovarusteluissa. Saksalainen Sortimo ja suomalainen E-Flex ovat edustamiamme merkkejä.

Lisää Sortimo ja E-Flex kalusteista voit lukea täältä.

Fleet-asiakkuus kannattaa

Fleet-asiakkaana voit keskittyä omaan osaamiseesi ja me huolehdimme siitä että autosi ovat aina kunnossa.

Fleet-asiakkaamme ovat asiakkaita, jotka käyttävät liiketoiminnassaan kymmeniä tai jopa satoja huoltoautoja. Meidän tehtävämme on huolehtia asiakkaan koko autokannan varustelusta. Tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa suunnittelemme juuri heidän toimintaansa sekä autokantaansa parhaiten sopivat kalustekokonaisuudet.

Ensin asiakas valitsee uuteen autoonsa sopivan varustelukokonaisuuden. Tämä onnistuu yhdessä asiantuntijamme kanssa. Tilaaminen on vaivatonta ja varusteluprosessi sujuu sovitussa aikataulussa ammattilaistemme toimesta.

Huoltokaluston elinikä on kahdesta kolmeen kertaa auton leasingkautta pidempi. Auton leasingkauden päättyessä tarkastamme ja siirrämme kaluston sujuvasti uuteen autoon ja toimitamme samalla vanhan auton pois. Tällä tavalla huolehdimme, että asiakkaalla on valmis auto käytössään miltei tauotta. Tämä estää turhien leasingmaksuja kertymisen.

Huoltoautovarustelut rakennetaan varustelukeskuksissamme Lempäälässä osoitteessa Hulikanmutka 10 ja Vantaalla osoitteessa Tahkotie 6. Tervetuloa myös paikanpäälle tutustumaan tuotteisiimme.

PENTTI LAHTINEN

MARKO VIITAMÄKI

M-B – Vito

Kuvissa Mercedes-Benz Vito huoltoautovarustelu. Tavaratilan vasemmalle seinälle on asennettu E-Flex kaluste.

M-B – Sprinter

Kuvissa olevassa Mercedes-Benz Sprinter- pakettiautossa on huoltoautovarustelu. E-Flex hyllytvarustelun oheen on asennettu työtehtävien vaatimat varusteet.

Ford – Ranger

Kuvissa olevassa Ford-Ranger- pick-upissa on huoltoautovarustelu. E-Flex hyllyt löytyvät hytistä ja lavalle on asennettu nosturi.

VW – Crafter

Kuvissa VW- CRAFTER pakettiauto varusteltuna LVI- huoltoautoksi.

Lisävarustelut

Lisävarustelut

PYYDÄ TARJOUS