Viemärin­kuvaus­autot

VIEMÄRIN­KUVAUS­AUTOT

Viemärinkuvausautot kuuluvat Verhoomo Sorsan erikoisvarustelu osioon, mutta älä anna nimityksen johdattaa harhaa. Ei tämä ole loppujen lopuksi niin kovin erikoista. No, vitsit sikseen. Pakettiauton tavaratilan koko on rajallinen, joten suunnittelu vaatii tarkkuutta. Viemärinkuvausautoon vaatii paljon tekniikkaa.  Voidaan siis ymmärtää, ettei sen kaiken asentaminen pakettiautoon ole yksinkertaista. Ollaan tilanteessa, jossa halutaan jokainen kuutiosentti hyötykäyttöön. Viemäriputkien ja kuvaaminen on tärkeää niiden toimintakunnon ja ongelmakohtien selvittämisessä. Kuvauksella saadun informaation avulla voidaan arvioida putkiverkoston kunto. Tiedetteässä putkiston kunto voidaan kartoittaa tulevan mahdollisen korjaamisen laajuus.

VIEMÄRIN­KUVAUS­AUTOJEN SALAT

Viemärinkuvausautot vaativat kaksi tilakokonaisuutta. Kokonaisuudet suunnitellaan pakettiauton tavaratilaan. Ensimmäinen tilakokonaisuus koostuu kuvausmateriaalin tutkimiseen ja tallentamiseen liittyvästä tekniikasta. Toinen kokonaisuus on tarkoitettu kameralaitteistolle, jolla viemäreitä kuvataan. Jälkimmäinen kokonaisuus sijaitsee auton tavaratilan taaemmassa osassa. Kaksiosainen tilaratkaisu rakennetaan viemärinkuvausautoon väliseinällä, johon voidaan asentaa myös ovi.

Viemärinkuvausauto varustellaan mm. tarkkailutilalla, jossa on kuvausmateriaalin tutkimista varten yksi tai useampi näyttö.

Sortimo- ja E-Flex merkkiset kalusteemme soveltuvat hyvin eri kokoisiin työskentelytiloihin. Tämän mahdollistaa kalusteiden muokattavuus. Kalustetuotesarjamme sisältävät vetolaatikot, hyllyt, koukut ja salkut. Lähes kaikissa tuotteissamme on kokovaihtoehtoja, jolloin ratkaisuvaihtoehtoja riittää. Toteutamme niillä teidän laajimmatkin visiot.

Invertterit, pistorasiat ja vaatekaapit ovat oleellisia varusteita toimivan kokonaisuuden kannalta. Lämmitysjärjestelmä asennetaan tarkkailutilaan, mistä lämmitettyä ilmaa siiretään ympäri autoa ilmastointiputkien avulla. Mikrot ja kahvinkeittimet kuuluvat luonnollisesti kokonaisuuteen tuomaan lisämukavuutta. Erikoisvarustellun auton käyttäjille tarjotaan kaikki tarpeelliset ja lisämukavuutta tuovat laitteet.

Viemärinkuvausauto varustellaan myös työtasoilla, joilla kuvauskalustoa on käytännöllistä käsitellä.

Varustelu pitää sisällään myös peruutuskameran. Tämän kameran avulla hyttiin saadaan videokuvaa auton takaovien edustalta. Kuljettajan ajaa Viemärinkuvausauton tarkasti haluttuihin työskentelykohteisiin tämän videokuvan avulla. Tavaratilaan asennetaan teleskooppimallinen puomi liikuttamaan kameraa. Tällä kameralla viemäriputket kuvataan. Työvalot ja vilkut mahdollistavat turvallisen työskentelemisen kellon ympäri. Lapiot ja rautakanget pysyvät myös kätevästi pois lattialta, kun ne ovat kiinni omissa kiinnikkeissään. Jokaisella tavaralla tulee olla oma paikka, jotta varustelukokonaisuudesta tulee toimiva.

Sorsa auttaa varusteluratkaisujen ideoimisessa ja toteuttamisessa.

M-B – Sprinter

Kuvissa Mercedes-Benz Sprinter viemärinkuvaus varustelulla. 

M-B – Sprinter

Kuvissa Mercedes-Benz Sprinter viemärinkuvaus varustelulla. 

Lisävarustelut

PYYDÄ TARJOUS