Viemärinkuvausautot

VIEMÄRINKUVAUSAUTOT

Varustele pakettiautostasi viemärinkuvausauto Sorsalla. Suunnittelu vaatii tarkkuutta, sillä pakettiauton tavaratila on suhteellisen pieni verraten viemärinkuvausauton vaatimaan tekniikkaan. Viemäreiden ja putkien kuvaaminen on tärkeää niiden toimintakunnon ja ongelmakohtien selvittämisessä. Kuvauksella saadun informaation avulla voidaan arvioida putkiverkoston tulevan mahdollisen korjaamisen laajuus.

Viemärinkuvausauto varustellaan mm. tarkkailutilalla, jossa on kuvausmateriaalin tutkimista varten yksi tai useampi näyttö.

Viemärinkuvausautot vaativat kaksi tilakokonaisuutta, jotka suunnitellaan pakettiauton tavaratilaan. Toinen tilakokonaisuus koostuu kuvausmateriaalin tutkimiseen ja tallentamiseen liittyvästä tekniikasta. Toinen tila on tarkoitettu kameralaitteistolle, jolla viemäreitä kuvataan. Tämä jälkimmäinen tilakokonaisuus sijaitsee usein auton tavaratilan taaemmassa osassa. Kaksiosainen tilaratkaisu rakennetaan viemärinkuvausautoon väliseinällä, jossa on yleensä myös ovi. Sortimo- merkkinen kalusteemme soveltuu muokattavuutensa ansiosta hyvin eri kokoisiin työskentelytiloihin. Kalustetuotesarjamme sisältävät erikokoiset vetolaatikot, hyllyt, koukut ja salkut. Ratkaisuvaihtoehtoja riittää ja niillä toteutetaan laajimmatkin visiot.

Invertterit, pistorasiat ja vaatekaapit ovat oleellisia varusteita toimivan kokonaisuuden kannalta. Lämmitysjärjestelmä voidaan asentaa tarkkailutilaan, mistä lämmitettyä ilmaa voidaan siirtää eri puolille autoa ilmastointiputkien avulla. Mikrot ja kahvinkeittimet voidaan myös lisätä kokonaisuuteen tuomaan lisämukavuutta erikoisvarustellun auton käyttäjille.

Viemärinkuvausauto varustellaan myös työtasoilla, joilla kuvauskalustoa on käytännöllistä käsitellä.

Varustelu pitää sisällään myös peruutuskameran, jonka avulla hyttiin saadaan videokuvaa auton takaovien edustalta. Viemärinkuvausauto on mahdollista ajaa tarkasti haluttuihin työskentelykohteisiin tämän realiaikaisen lähetyksen mukaan. Tavaratilan puolelle voidaan asentaa teleskooppimallinen puomi liikuttamaan kameraa viemäreiden kuvausta varten. Työvalot ja vilkut mahdollistavat turvallisen työskentelemisen kellonajasta riippumatta. Lapiot ja rautakanget pysyvät myös kätevästi pois lattialta, omilla paikoillaan, omissa kiinnikkeissään.

Sorsa auttaa varusteluratkaisujen ideoimisessa ja toteuttamisessa.

Lisävarustelut

PYYDÄ TARJOUS

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää