Miehistönkuljetusautot

MIEHISTÖNKULJETUSAUTOT

Sorsalla varustellaan miehistönkuljetusautot asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Ajoneuvoihin asennetaan mm. ensiapu- ja alkusammutusvälineistöt ja niitä käytetään henkilöstön siirtämiseen. Ne soveltuvat myös huoltoajoneuvoiksi tilanteisiin, joissa vaaditaan enemmän auttavia käsiä. Miehistönkuljetusautoja voidaan käyttää esimerkiksi myös palokunnan järjestämään koulutus, harjoitus tai liikenteenohjaus toimintaan.

Miehistönkuljetusautot varustellaan mm. lisäistuimilla, työvaloilla ja majakkapaneelilla.

Miehistönkuljetusautoissa on tärkeää näkyvyys ja kuuluvuus. Näkyvyyttä korostetaan varustelemalla ajoneuvon kyljet, etu- ja takaosa työvaloilla ja vilkuilla. Katolle voidaan asentaa myös majakkapaneeli. Ajettaessa hälytysajoja on tärkeää tulla kuulluksi, jotta muut tiellä liikkuvat autoilijat pystyvät ennkoiden väistämään ohittavan miehistönkuljetusajoneuvon. Tämän takia keulaan asennettevaan valorautaan voidaan kiinnittää sireeni.

Sorsa suunnittelee ja rakentaa tilaratkaisut miehistönkuljetusautojen tarvitsemille varusteille. Auton tavaratilaan voidaan asentaa lavetteja ja hyllytasoja vetolaatikoilla tilanteen mukaan. Sorsa tarjoaa myös valmiit kalusteratkaisut.

Sorsa autaa kun teillä on tarvetta varustella yksi tai useampi miehistönkuljetusauto.

Lisävarustelut

PYYDÄ TARJOUS

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää