Miehistön­kuljetus­autot

MIEHISTÖN­KULJETUS­AUTOT

Sorsalla varustellaan miehistönkuljetusautot asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Varustellemme perustasosta luksus varusteluun saakka. Varustetasosta riippumatta on lopputulos aina tehty korkea ladatuista.

Ajoneuvoihin asennetaan mm. ensiapu- ja alkusammutusvälineistöt ja niitä käytetään henkilöstön siirtämiseen. Ne soveltuvat myös huoltoajoneuvoiksi tilanteisiin, joissa vaaditaan enemmän auttavia käsiä. Miehistönkuljetusautoja voidaan käyttää esimerkiksi myös palokunnan järjestämään koulutus, harjoitus tai liikenteenohjaus toimintaan.

Miehistön­kuljetus­autot varustellaan mm. lisäistuimilla, työvaloilla ja majakkapaneelilla.

Miehistönkuljetusautoissa on tärkeää näkyvyys ja kuuluvuus. Näkyvyyttä korostetaan varustelemalla ajoneuvon kyljet, etu- ja takaosa työvaloilla ja vilkuilla. Katolle voidaan asentaa myös majakkapaneeli. Ajettaessa hälytysajoja on tärkeää tulla kuulluksi, jotta muut tiellä liikkuvat autoilijat pystyvät ennkoiden väistämään ohittavan miehistönkuljetusajoneuvon. Tämän takia keulaan asennettevaan valorautaan voidaan kiinnittää sireeni.

Sorsa suunnittelee ja rakentaa tilaratkaisut miehistönkuljetusautojen tarvitsemille varusteille. Auton tavaratilaan voidaan asentaa lavetteja ja hyllytasoja vetolaatikoilla tilanteen mukaan. Sorsa tarjoaa myös valmiit kalusteratkaisut.

Sorsa autaa kun teillä on tarvetta varustella yksi tai useampi miehistönkuljetusauto.

Varustele ajoneuvosi Sorsalla - Visualisoi ensin 3D-tekniikalla!

Ennen kuin varustamme ajoneuvosi, voit ensin nähdä, miltä se näyttää huippumodernin 3D-visualisointimme avulla. Luomme realistisen kuvan ajoneuvostasi kaikkine varusteineen ennen kuin aloitamme työn ajoneuvon parissa. Tämä sujuva prosessi antaa sinulle mahdollisuuden kuvitella valmiin tuloksen ja varmistaa, että se sopii täydellisesti tarpeisiisi. Tässä vaiheessa suunnittelua on helppo tehdä muutoksia varustuksen suunnitteluun!

Tervetuloa varustamaan ajoneuvoasi meillä ja saamaan ensimmäinen näkymä upeasta lopputuloksesta 3D-tekniikkamme avulla.

KIINNOSTUITKO? SOITA TAI OTA YHTEYTTÄ SÄHKÖPOSTILLA.

ILARI SALONEN

M-B Sprinter

Sprinter A3

VW Crafter

PYYDÄ TARJOUS