Huoltokori

Huoltokorivarustelu

Huoltokori tekee kuljettamisesta kätevää ja työskentelystä tehokasta. Katetulla lavalla kuljetettavat tavarat eivät ole sään armoilla. Mukaan saa myös kaikki tarvittavat varusteet, jotka takaavat sujuvamman työskentelyn. Huoltokorin kolmella sivulla olevat luukut aukeavat pehmeästi. Luukut ovat lukittavat ja myös vesitiiviit. Luukkuja voi käyttää myös sateensuojana. Kori on lujatekoinen ja tehty kestämään, joten voit käyttää huoltokorin kattoa esimerkiksi työtasona. 

Muokkaa tarpeesi mukaan

Huoltokorilla saadaan lava-autosta enemmän irti. Korin sisälle voidaan varustella erilaisia hyllykköjä ja laatikostoja, jotta tavarat pysyvät paikoillaan kuljetuksen aikana.

Sorsan hyötyautokalusteisiin ja niiden lisävarusteisiin pääset tutustumaan sivuillamme kalusteet. Kuvissa oleva huoltokori on varusteltu E-Flex avohyllyillä ja ruuvipenkkillä.

Lisäksi huoltokori on varusteltu työvaloilla, sekä korin sisältä että ulkoa. Työt sujuvat käteästi myös vuoden pimeimpien päivien aikana, kun valaistus on otettu huomioon. Työvaloihin pääset tutustumaan työvalot sivulla.

Ford Ranger lava auto huoltokori varustelulla
huoltokori työvalo
Huoltokorin lukko
Huoltokori e-flex hyllyillä

Ota yhteyttä tarjouspyynnöllä

Ota yhteyttä tarjouspyyntölomakkeella, niin vastamme mahdollisimman pian. Tai soita vaihteeseen 020 755 8810

PYYDÄ TARJOUS