Lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät

Webasto on valintamme, koska lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmissä luotamme parhaisiin merkkeihin. Sorsan hoitaessa ajoneuvosi varustelun ilmanvaihto toimii ja on luotettava. Matkustaminen on mukavaa, kun järjestelmät ovat nykyaikaiset ja ne ovat suunniteltu ajoneuvokohtaisesti. Webaston asennus Sorsalla hoidetaan tilannekohtaisesti kaikki automerkit huomioiden.

Webasto asennettuna Sortimo-merkkiseen vaatekaappiin.

Kevyet kuorma-autot ja pakettiautot ovat päivittäin liikenteessä ja niillä huolehditaan siitä, että tavarat ja henkilöt kuljetetaan turvallisesti perille. Ne ovat myös liikkuvia työpisteitä. Kevyiden kuorma-autojen ja pakettiautojen kuljettajien pitää voida luottaa ajoneuvonsa tekniikkaan – erityisesti lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin, koska sillä huolehditaan mukavuudesta ja turvallisuudesta. Polttoainekäyttöinen auton lisälämmitin on käytännölinen ratkaisu ilmastoinnin tehostamiseksi. Webaston ratkaisut pitävät sisä- ja kuormatilojen lämpötilat miellyttävinä myös silloin kun ajoneuvot ovat pysäköitynä. Samalla voidaan vähentää moottorin joutokäyntiä. Polttoaineen kulutuksen väheneminen lisää taloudellisuutta ja säästää ympäristöä vähentyneiden päästöjen ansiosta. (Webasto-verkkosivu)

WEBASTO AIR TOP- LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Yksinkertainen ja edullinen ratkaisu. Ilmalämmitintä voidaan käyttää monella eri tavalla. Kompaktin rakenteensa ansiosta se voidaan asentaa helposti ja nopeasti joko ajoneuvon sisätiloihin tai ulkopuolelle.

Lämmityslaite lämmittää ajoneuvon sisätilan tai kuormatilan ilman meluttomasti ja nopeasti ja pitää halutun työskentelylämpötilan vakiona. Tarpeen mukaan voidaan valita joko ilman kierrätys- tai raitisilman sisäänottotoiminto. Huolto- ja kunnossapitoystävällisen rakenteensa ansiosta polttoainekäyttöinen lisälämmitin on edullinen ylläpitää. Tämä on hyvä ostoperuste ammattikäyttäjille. (Webasto-verkkosivu)

 

Sorsa auttaa teitä käytännöllisissä varusteluissa. Webaston asennus hyötyautoosi on vain yhden puhelinsoiton päässä.

Kiinnostuitko?

PYYDÄ TARJOUS

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää