Electrofit

Simo-Viljami Ojanen, Electrofit: ”Ratkaisut ovat toimivia ja jälki siistiä”

Verhoomo Sorsa kalusti kestävyysurheilun valmennuspalveluita tarjoavan Electrofit Oy:n huoltoauton. Huoltoauto helpottaa ja nopeuttaa yrityksen toimintaa sekä mahdollistaa jalkautumisen eri puolille Suomea. Toimiva kokonaisuus ideoitiin yhdessä.

Electrofit tarjoaa yksilö- ja ryhmävalmennusta maastohiihdossa, juoksussa, uinnissa, suunnistuksessa, pyöräilyssä sekä triathlonissa. Toiminnan tavoitteena on innostaa kaikkia kestävyysurheilun pariin. Jokaisella valmentajalla on huippu-urheilutausta. Valmennuspalveluiden lisäksi Electrofit järjestää myös leirejä ja kisamatkoja.

 

– Pyrimme antamaan asiakkaille elämyksiä ja myös ammattitaitoista valmennusta, kertoo Electrofitin päävalmentaja ja yrittäjä Simo-Viljami Ojanen.

 

– Teemme asiakkaidemme kanssa kaikkea sitä, mitä huippu-urheilijatkin tekevät. Palvelutaso on sama tai jopa hieman parempi, Ojanen jatkaa.

”Pystymme myymään palveluitamme aiempaa enemmän”

Verhoomo Sorsa kalusti Electrofitille yrityksen käyttöön soveltuvan huoltoauton. Auto palvelee eri vuodenaikojen ja kausien mukaan niin, että talvella siellä on helppo kuljettaa esimerkiksi sukset ja monot, ja kesällä puolestaan kesäkauden tarvikkeita.

 

– Huoltoauto helpottaa ja nopeuttaa meidän toimintaamme. Pystymme myymään palveluitamme aiempaa enemmän sekä jalkautumaan ympäri Suomea, Ojanen sanoo.

 

– Verhoomo Sorsan toiminta oli joustavaa. Saimme heiltä ideoita, kuinka kalustusta voitaisiin lähteä toteuttamaan. Kaikki ei ollut vain omissa käsissämme, vaan pystyimme sparraamaan yhdessä sitä, millaisia ratkaisuja on mahdollista tehdä, Ojanen jatkaa.

Asiantuntevaa palvelua ja siistiä jälkeä

Huoltoauto valmistui sovitun aikataulun mukaisesti. Kokonaisuutena prosessi toimi Ojasen mukaan siten, kuten he halusivatkin. Valmis, kalustettu huoltoauto vastaa tarkoitustaan. Jatkossa tiettyjä toiminnallisuuksia on tarpeen mukaan mahdollista myös parantaa ja jatkojalostaa yhdessä Verhoomo Sorsan kanssa.

– Verhoomo Sorsan palvelu oli asiantuntevaa. He osasivat aidosti auttaa varusteiden kanssa, Ojanen kuvailee.

– Ratkaisut ovat toimivia ja jälki siistiä, Ojanen kiteyttää.

Linkin kautta löydät lisää kuvia Electrofit:in autoon tehdystä varustelusta.

Kiinnostuitko?

PYYDÄ TARJOUS