Kuljetus Liuksiala

Kuljetus Liuksiala: “Verhoomo Sorsa tietää, mitä tekee”

Kuljetus Liuksiala on elintarvike- ja kylmäkuljetuksiin erikoistunut kuljetusalan yritys. Vuonna 2015 Verhoomo Sorsa teki yhdestä yrityksen Mercedes Benz Vitosta kylmäkuljetusauton. Kuljetus Liuksialan toimitusjohtaja Markku Liuksiala on ollut erittäin tyytyväinen työn lopputulokseen.

Kuljetus Liuksialan autot ajavat Keskon elintarvikekuljetuksia. Elintarvike- ja kylmäkuljetuksiin liittyy tiukka lainsäädäntö ja kuljetuksissa käytettävien autojen on oltava asianmukaisesti varusteltuja. Vuonna 2015 Verhoomo Sorsa varusteli yhden uuden auton kylmäkuljetusautoksi.

– Tiesin, että Verhoomo Sorsa tekee vastaavia töitä ja että he osaavat hommansa, Markku Liuksiala kertoo.

Ei turhaa vääntämistä, vaan mukavaa asiointia

– Verhoomo Sorsa varusteli yhden meidän Mercedes Benz Vitomme kylmäkuljetusautoksi. Kylmäkone laitettiin katolle ja koko auto tehtiin muuten kylmäkuljetukseen sopivaksi, Markku sanoo.

Markun mukaan työstä sopiminen ja itse kaupanteko sujuivat hyvin. Asiointi Verhoomo Sorsan työntekijöiden kanssa oli mukavaa, eikä asioista tarvinnut vääntää tai muuten neuvotella turhaan.

 

Kerralla kuntoon

Auto valmistui Markun omien sanojen mukaisesti sovitussa aikataulussa. Lopputulokseen hän on ollut erittäin tyytyväinen. Autoa ei ole kertaakaan tarvinnut viedä takaisin Verhoomo Sorsalle korjattavaksi, vaan kaikki on toiminut niin kuin pitääkin.

– Olen tyytyväinen lopputulokseen, auto on ollut oikein hyvä ja toiminut hienosti. Auto tehtiin kerralla kuntoon, ei ole tarvinnut sen valmistumisen jälkeen kertaakaan käydä mitään korjaamassa tai muuttamassa, Markku sanoo.

“On mukava asioida yrityksessä, jossa asiakas oikeasti huomioidaan”

Kiitosta saa myös Verhoomo Sorsan asiakaspalvelu. Markun mukaan kaikki Verhoomo Sorsan työntekijät, joiden kanssa hän asioi, olivat oikein asiallisia, fiksuja ja palvelualttiita. Jos jokin Kuljetus Liuksialan uusi auto tarvitsee tulevaisuudessa varustella kuljetuksia varten, tietää Markku minne suunnata.

– Asiakaspalvelu on erittäin hyvää. On mukava asioida yrityksessä, jossa asiakas oikeasti huomioidaan ja häntä arvostetaan!

Kiinnostuitko?

PYYDÄ TARJOUS

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää