Matkailuautot

MATKAILUAUTOT

Matkailuauton varustelu on helppo tapa muuttaa pakettiauto tien päällä liikkuvaksi kodiksi tai toimistoksi, jossa yhdistyy matkanteon mukavuus ja suuri kuljetustila. Matkailuautomuutoksella saat edullisesti omistukseesi monikäyttöisen kulkuvälineen. Matkailuauto on erikoiskäyttöön valmistettu M-luokan ajoneuvo, jonka majoitustilassa on vähintään seuraavat tukevasti kiinni olevat varusteet: istuimia, pöytä, makuupaikkoja, keittomahdollisuus, säilytystiloja, kylmäsäilytystila sekä lämmitin. Matkailuauto on autoverosta vapaa ajoneuvo.

 

Matkailuauto suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Variaatioita varustelussa voi olla rajattomasti ja kaikki toiveet otetaan huomioon. Sorsalta saat täysin omien tarpeidesi pohjalta suunnitellun räätälöidyn matkailuauton tai sitten kustannustehokkaan vakiotuotteen. Leppoisat kilometrit luodaan viihde-elektroniikalla, kattotuulettimilla ja -luukuilla. Verhoilukankaat ovat myös valittavissa.

IVECO – Daily

Kuvissa olevassa Iveco Daily matkailuautossa on istumapaikat 2 + 3 henkilölle. Nukkumapaikat ovat istuimien takana makuusyvennyksessä, jota voidaan jatkaa ulosvedettävällä tasolla. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa. Lataa Daily- matkailuautoesite tämän linkin kautta.

FIAT – Ducato

Kuvissa olevassa Fiat Ducato- matkailuautossa on istumapaikat 2 + 3 henkilölle. Nukkumapaikat ovat integroitu istuimien takana olevaan väliseinään. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa.

VW – Crafter

Kuvissa olevassa VW Crafter  matkailuautossa on istumapaikat 2 + 3 henkilölle. Nukkumapaikat ovat integroitu istuimien takana olevaan väliseinään. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa. Lataa Crafter- matkailuautoesite tämän linkin kautta.

VW – Crafter

Kuvissa olevassa VW Crafter  matkailuautossa on istumapaikat 2 + 3 henkilölle. Nukkumapaikat ovat integroitu istuimien takana olevaan väliseinään. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa. Lataa Crafter- matkailuautoesite tämän linkin kautta.

M-B – Sprinter (2+4)

Alla olevissa kuvissa olevassa Mercedes-Benz matkailuautossa on istumapaikat 2 + 4 henkilölle. Nukkumapaikat ovat integroitu istuimien takana olevaan väliseinään. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa. Lataa Sprinter- matkailuautoesite tämän linkin kautta.

M-B – Sprinter (2+4)

Alla olevissa kuvissa on puuviiluilla koristeltu Mercedes-Benz- matkailuauto.  Istumapaikat 2 + 4 henkilölle. Nukkumapaikat ovat integroitu istuimien takana olevaan väliseinään. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa. Lataa Sprinter- matkailuautoesite tämän linkin kautta.

M-B – Sprinter (2+3)

Alla olevissa kuvissa olevassa Mercedes-Benz matkailuautossa on istumapaikat 2 + 3 henkilölle. Nukkumapaikat ovat integroitu istuimien takana olevaan väliseinään. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa. Lataa Sprinter- matkailuautoesite tämän linkin kautta.

OPEL – Movano

Alla olevissa kuvissa olevassa Opel Movano matkailuautossa on istumapaikat 2 + 3 henkilölle. Nukkumapaikat ovat integroitu istuimien takana olevaan väliseinään. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa. Lataa Movano- matkailuautoesite tämän linkin kautta.

Ideasta toteutukseen

Näin meillä palvellaan. Räätälöimme matkailuautot kaikilla niillä varusteluilla, joilla ajoneuvosta saadaan sen käyttötarkoitusta parhaiten vastaava. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan yrityksellesi priimusluokan ajoneuvoa ja toteutetaan ideat. Lue tarkemmin toiminnastamme ja ota yhteyttä!

Esittelyvideo Sorsalla varustellusta matkailuautosta

Esitä toiveesi

3d- suunnittelulla voimme visualisoida asiakkaamme toiveet ennen niiden toteuttamista.

Lisävarustelut

PYYDÄ TARJOUS

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää