Kylmälaitteet

KYLMÄLAITTEET

Kylmälaite valitaan aina tapauskohtaisesti auton koon, käyttötavan ja kuljetuslämpötilan asettamien vaatimusten perusteella. Ennen uuden auton tilausta on syytä selvittää kylmälaitteen asennussarjan saatavuus halutulle moottorille. Mieti myös, tarvitaanko 230V verkkovirtakäyttöä autossasi. Verkkovirtakäyttö laajentaa kylmäauton käytettävyyttä huomattavasti – sillä saat kuljetustilan pysymään viileänä yön yli tai sillä voit esiviilentää kylmätilan ennen ajoon lähtöä ja pääset heti työhön kiinni.

Sorsa toimii kaikkien kylmälaitetoimittajien kanssa ja yhdessä kumppaniemme kanssa uskomme pystyvämme tarjoamaan sinulle juuri sinun tarpeeseen parhaiten sopivan ratkaisun. Yleisimpiä laitemerkkejä, joiden kylmälaitteita asennamme ovat Carrier, Webasto ja Thermo King. Käytämme kylmälaitteiden asennukseen, säätöön ja huoltoon maahantuojan valtuuttamia liikkeitä.

CARRIER

Carrier NEOS 100 Slim
* Soveltuu alle 6m³ kuljetustiloilhin viileä ja pakastuskuljetuksissa
* Profiili markkinoiden matalin
* Integroitu ratkaisu parantaa aerodynamiikkaa ja on hiljainen

Carrier Xarios 300

* Soveltuu jopa 15m³ kuljetustiloihin viileä- ja pakkaskuljetuksiin.

* Asennetaan höyrystimen MXV850 tai MXS850 kanssa.

WEBASTO

Frigo Top 10, jäähdytysjärjestelmä
* Soveltuu alle 5m³ kuljetustiloihin. FrigoTop-mallisto kattaa kaikenkokoiset kuljetustilat.
* Ajoneuvoihin, joiden moottoritilaan ei mahdu erillistä lisäkompressoria.
* Kompressori, moottori ja lauhdutin integroidaan ajoneuvon alustaan

Etkö löytänyt sopivaa kylmäkuljetusratkaisua suoraan sivuiltamme?

Carrier- ja Webasto- ja Thermo King- merkkiset kylmälaitteet kuuluvat tuotevalikoimaamme. Näiden tuoteperheiden laajoilla valikoimilla pystymme räätälöimaan tilannekohtaiset ratkaisut kaikenlaisiin jäähdytystarpeisiin – oli sitten kyseessä vihannesten, kalan, jäätelön tai vaikkapa lääkkeiden kuljetukset. Ota rohkeasti yhteyttä, neuvomme mielellämme sinua löytämään oikeanlaisen ratkaisun.

PYYDÄ TARJOUS

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää