Kylmäautot

KYLMÄAUTOT

Tilaa kylmäautot Sorsalta. Kylmäkuljetuksen tärkeimmät ominaisuudet ovat turvallisuus, helppous ja kylmäketjun ehjänä säilyminen. Huolellisesti varustelemalla pakettiauto muutetaan kaikki määräykset ja ATP-luokituksen täyttäväksi kylmäkuljetusautoksi. Helppokäyttöinen ja automaattisesti toimiva lämpötilan hallinta antaa kuljettajalle vapauden keskittyä ajamiseen. Jäähdytyksen lisäksi autoissa on myös lämmitysominaisuus.

SORSA -kylmäautot ovat tarvittaessa ATP-luokiteltuja ja soveltuvat sekä kylmä- että pakkaskuljetuksiin. Sisäosan sileä lasikuitupinta on hygieeninen elintarvikkeiden kuljetukseen soveltuva ja vettymätön. Se on täysin pesunkestävä ja tämän takia helppo pitää myös puhtaana. Rakennamme kylmäkuljetusautot laadukkailla elementtisarjoilla sekä tehokkailla ja helppokäyttöisillä lämmönhallintalaitteilla. Elintarvikkeiden turvallisuus ja laatu ovat tärkeä asia. Kylmäketjun katkeamattomuus varmistuu laadukkaalla kylmäautoeristyksellä.

Lisävarustelut

PYYDÄ TARJOUS

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää