Suomen vesitekniikka

Suomen Vesitekniikka, Juha Kiviranta: ”Verhoomo Sorsa ylitti odotuksemme reilusti!”

Suomen Vesitekniikka toteuttaa putkiremontteja, erilaisia energiaratkaisuja sekä ilmanvaihtokanavien puhdistuksia valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Yrityksellä on käytössään 37 pakettiautoa, jotka Verhoomo Sorsa varusteli Suomen Vesitekniikan asentajien käyttöön sopivaksi.

Suomen Vesitekniikan autot on varusteltu ryhmittäin erilaisia töitä varten. Osa autoista on varusteltu putkiremontteja, osa energiaratkaisuja ja osa ilmanvaihtokanavien puhdistustöitä varten. Autossa kulkevat mukana kaikki asentajien asiakkaan luona tarvitsemat tarvikkeet ja työvälineet.

 

– Asentajillamme on päivittäisessä käytössä kaiken kaikkiaan 37 pakettiautoa. Auto on meidän tärkein työkalumme, kertoo Suomen Vesitekniikan asennusvastaava Juha Kiviranta.

 

– Vaihdoimme juuri kaikki automme. Verhoomo Sorsa suunnitteli ja asensi jokaiseen uuteen autoon hyllyt sekä laatikostot, Juha jatkaa.

Aikataulu, turvallisuus ja käytännöllisyys ratkaisivat

Uusien autojen hankinnan yhteydessä Suomen Vesitekniikka etsi myös sopivaa toimijaa autojen varusteluun. Aiempiin autoihin oli hyllyt asennettu itse. Suomen Vesitekniikka harkitsi tälläkin kertaa hyllyjen ja laatikostojen asentamista itse, mutta päätyi kuitenkin lopulta ammattilaiseen.

 

– Mietimme, että teemmekö uudet hyllyt itse vai teetätämmekö ne jollakulla muulla. Lähdimme kartoittamaan tilannetta ja aika alkuvaiheessa kävi selväksi, että Verhoomo Sorsalta saisimme meille sopivan palvelukokonaisuuden, Juha muistelee.

 

– Aikataulu, käytännöllisyys ja turvallisuus olivat niitä syitä, joiden pohjalta päädyimme valitsemaan ammattilaisen. Kun 37:ään autoon lähtee tekemään hyllyjä, niin kyllähän siihen aika paljon aikaa menee, Juha naurahtaa.

37 autoa valmiiksi reilussa kuukaudessa

Autojen varustelu eri töitä varten suunniteltiin yhdessä Verhoomo Sorsan kanssa. Juha kertoi heidän aiemmista autoistaan ja niiden varusteluista sekä esitti toiveet uusien autojen suhteen. Verhoomo Sorsa teki suunnitelman ja esitteli sen sitten Juhalle. Kun suunnitelma oli valmis ja Suomen Vesitekniikan hyväksymä, aloitti Verhoomo Sorsa hyllyjen ja laatikostojen asentamisen.

– Asiointi Verhoomo Sorsan henkilökunnan kanssa oli todella helppoa. He kuuntelivat ja ottivat ylös meidän toiveemme. Toiminta oli ammattimaista, Juha kertoo.

– Työ valmistui sovitussa aikataulussa. 37 autoa meni läpi reilussa kuukaudessa. Se on todella kova suoritus!

 

”Verhoomo Sorsa ylitti odotuksemme reilusti!”

Uudet autot ovat Juhan mukaan nyt ammattilaisen asentamina varusteluiltaan turvalliset. Hyllyt ja laatikostot ovat myös aiempaa selkeämmässä järjestyksessä, mikä nopeuttaa ja helpottaa asentajien työskentelyä.

– Turvallisuus on tärkeä tekijä, jota ei voi väheksyä. Nyt tiedämme, etteivät hyllyt tai laatikostot varmasti pääse irtoamaan. Auton rakenne on nyt paljon selkeämpi ja jokaiselle nippelille on oma paikka, Juha sanoo.

– Lopputulos ja työn jälki ovat kyllä aivan viimeisen päälle! Verhoomo Sorsa ylitti odotuksemme reilusti. Autot ovat juuri sellaiset kuin pitää, Juha kuvailee.

Kiinnostuitko?

PYYDÄ TARJOUS

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää