Nordlundien matkailuauto

Anu Nordlund uudesta matkailuautosta: ”Siellä on kaikki, mitä toivoimme”

Nordlundin perhe on harrastanut matkailuautoilua jo kymmenisen vuotta. Iso perhe tarvitsi isomman auton ja Nordlundit päättivät toteuttaa haaveensa upeasta matkailuautosta. Uuden auton sisustus on kokonaan Verhoomo Sorsan käsialaa, eikä perhe voisi olla tyytyväisempi.

Raumalaisilla Jari ja Anu Nordlundilla on kuusihenkinen perhe ja kaksi koiraa. He tarvitsivat suuremman auton asuntovaunun vetämiseen, jotta koko perhe mahtuu kätevästi mukaan.

– Olemme joutuneet liikkumaan kahdella autolla tähän asti, Jari kertoo.

– Ehkä tämä oli vähän myös Jarin pitkäaikainen unelma. Hän on kauan puhunut, että haluaa tällaisen auton, Anu kertoo vieressä ja katsoo miestään virnistäen.

– Kyllä sitten kun tehdään, tehdään kunnollinen. Tarve oli väkimäärälle ja koirille, mutta kun itselle tehdään, niin täytyy olla viimeisen päälle, Jari naurahtaa.

Verhoomo Sorsa oli Jarille tuttu työelämästä, joten valinta uuden auton sisustan toimittajalle oli helppo. Jari kertoo, että vaikka hän vertaili muita toimittajia, oli Verhoomo Sorsa ainoa oikea vaihtoehto.

Verhoomo Sorsa kuuntelee asiakastaan

Mustan matkailuauton sisältä löytyy muun muassa mikro, televisio, jääkaappi, vuode, pelikonsoli, väriä vaihtavat valot, mustat nahkapenkit ja langattomat kuulokkeet.

 

– Sinne meni tyhjä kuori. Etupenkit olivat jäljellä ja se mitä pakettiautoon kuului. Kaikki muu on Verhoomo Sorsan tekemää, Jari kertoo.

– Hyvin he kuuntelivat ja ottivat kaikki ajatukset ja ideat vastaan ja toteuttivat ne, Anu kehuu.

”Se on täysi paketti”

Kokonaisuudessaan projekti kesti vain neljä kuukautta. Verhoomo Sorsa pysyi sovitussa aikataulussa.

 

– Olen saanut hyvää palvelua. Toimitusjohtaja on ollut päähenkilö, kenen kanssa olen asioinut. Hänen lisäkseen sähkömies ja verhoomon puolen kavereita, kaikki ovat tosi ammattitaitoisia ja asiallisia henkilöitä, Jari kertoo.

– Tykkään ihan hirveästi penkeistä ja värimaailmasta ja tietysti kokonaisuudesta, koska siellä on ihan kaikki, mitä toivoimme. Se on täysi paketti, Anu päättää tyytyväisenä hymyillen.

Kiinnostuitko?

PYYDÄ TARJOUS

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää