MATKAILUAUTOT

Matkailuautovarustelun hyödyt ja mahdollisuudet

Sorsan matkailuautot ovat laadukkaita ja nykypäivän standardien mukaisia. Pähkinänkuoressa matkailuautoksi rekisteröity retkeilyauto on monikäyttöinen ja käytännöllinen kulkuneuvo. Viihtyisä matkustamo ja iso tavaratila tekevät autosta monipuolisen ajoneuvon. Lisäistumapaikkojen määrä on yleisesti kolme, mutta auton kantavuuden salliessa jopa kuusi lisäpaikkaa on mahdollista. Varustelemme matkustamosta ja tavaratilasta nykyaikaisen, näyttävän ja käytännöllisen ratkaisun. Luonnollisesti perusvarustelutasoa voidaan täydentää lisävarustevalikoimasta ja näin toteutamme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

 

Käytämme vain laadukkaita kokemuksen kautta hyväksi havaittuja tuotteita ja ratkaisuja. Korkean laatuvaatimuksemme ansiosta varustelun käyttöikä on pitkä ja annamme työllemme kolmen vuoden takuun. Matkailuautot alle 3500kg kokonaismassalla ovat B-kortilla ajettavia ja autoverovapaita. Käytännössä Jälleenmyyjinämme toimivat koko Suomen kaikki hyötyautoliikkeet. Heti kun päätös kirkastuu voit tilata oman Sorsa-matkailuauton siis omalta automyyjältäsi.

Matkailuvarustelun suunnitteleminen alkaa tästä

Varustelutaso Classic maksaa 13 400€ sis.alv.24%.

Tämä sisältää kolme lisäistumapaikkaa ja laadukkaan perustason varustelun. Voi tutustua varusteisiin tarkemmin alla olevista kuvista.

Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme, niin kerromme palvelustamme lisää. Matkailuautot rakennetaan Vantaan varustelukeskuksessa osoitteessa Tahkotie 6. Tervetuloa myös paikanpäälle tutustumaan tuotteisiin.

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next

Kysy lisää

M-B – Sprinter (2+3)

Alla olevissa kuvissa Sorsa Royal-design sisusta uudessa Sprinterissä. Auto on B-kortilla ajettava viisipaikkainen matkailuauto kolme metriä pitkällä tavaratilalla. Lataa Sprinter- matkailuautoesite tämän linkin kautta.

M-B – Sprinter (2+3)

Alla olevissa kuvissa olevassa Mercedes-Benz matkailuauto kerrossänkyratkaisulla.  Nukkumapaikat ovat istuimien takana makuusyvenyksessä. Istumapaikat 2 + 3 henkilölle. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa. Lataa Sprinter- matkailuautoesite tämän linkin kautta.

FORD – Transit

Kuvissa olevassa Ford Transit matkailuautossa on istumapaikat 2 + 3 henkilölle. Nukkumapaikat ovat integroitu istuimien takana olevaan väliseinään. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa.

IVECO – Daily

Kuvissa olevassa Iveco Daily matkailuautossa on istumapaikat 2 + 3 henkilölle. Nukkumapaikat ovat istuimien takana makuusyvennyksessä, jota voidaan jatkaa ulosvedettävällä tasolla. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa. Lataa Daily- matkailuautoesite tämän linkin kautta.

IVECO – Daily

Kuvissa olevassa Iveco Daily matkailuautossa on istumapaikat 2 + 3 henkilölle. Nukkumapaikat ovat istuimien takana avattavassa väliseinässä. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa. Lataa Daily- matkailuautoesite tämän linkin kautta.

RENAULT – Master

Kuvissa olevassa Renault Master- matkailuautossa on istumapaikat 2 + 3 henkilölle. Nukkumapaikat ovat istuimien takana makuusyvennyksessä. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa.

FIAT – Ducato

Kuvissa olevassa Fiat Ducato- matkailuautossa on istumapaikat 2 + 3 henkilölle. Nukkumapaikat ovat integroitu istuimien takana olevaan väliseinään. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa.

VW – Crafter

Kuvissa olevassa VW Crafter  matkailuautossa on istumapaikat 2 + 3 henkilölle. Nukkumapaikat ovat integroitu istuimien takana olevaan väliseinään. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa. Lataa Crafter- matkailuautoesite tämän linkin kautta.

VW – Crafter

Kuvissa olevassa VW Crafter  matkailuautossa on istumapaikat 2 + 3 henkilölle. Nukkumapaikat ovat integroitu istuimien takana olevaan väliseinään. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa. Lataa Crafter- matkailuautoesite tämän linkin kautta.

M-B – Sprinter (2+4)

Alla olevissa kuvissa olevassa Mercedes-Benz matkailuautossa on istumapaikat 2 + 4 henkilölle. Nukkumapaikat ovat integroitu istuimien takana olevaan väliseinään. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa. Lataa Sprinter- matkailuautoesite tämän linkin kautta.

M-B – Sprinter (2+4)

Alla olevissa kuvissa on puuviiluilla koristeltu Mercedes-Benz- matkailuauto.  Istumapaikat 2 + 4 henkilölle. Nukkumapaikat ovat integroitu istuimien takana olevaan väliseinään. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa. Lataa Sprinter- matkailuautoesite tämän linkin kautta.

M-B – Sprinter (2+3)

Alla olevissa kuvissa olevassa Mercedes-Benz matkailuautossa on istumapaikat 2 + 3 henkilölle. Nukkumapaikat ovat integroitu istuimien takana olevaan väliseinään. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa. Lataa Sprinter- matkailuautoesite tämän linkin kautta.

OPEL – Movano

Alla olevissa kuvissa olevassa Opel Movano matkailuautossa on istumapaikat 2 + 3 henkilölle. Nukkumapaikat ovat integroitu istuimien takana olevaan väliseinään. Matkustamossa mm. mikro, jääkaappi ja säilytystilaa. Lataa Movano- matkailuautoesite tämän linkin kautta.

Ideasta toteutukseen

Näin meillä palvellaan. Räätälöimme matkailuautot kaikilla niillä varusteluilla, joilla ajoneuvosta saadaan sen käyttötarkoitusta parhaiten vastaava. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan yrityksellesi priimusluokan ajoneuvoa ja toteutetaan ideat.

Esittelyvideo Sorsalla varustellusta matkailuautosta

Esitä toiveesi

3d- suunnittelulla visualisomme sinun toiveesi ennen niiden toteuttamista.

PYYDÄ TARJOUS

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää