Kylmäkuljetusautot

KYLMÄKULJETUSAUTOT

Sorsan kylmäkuljetusauto on tunnettu korkeasta laadustaan. Rakennamme kylmäautot merkkikohtaisista asennussarjoista, jotka ovat Sorsan oman tuotekehityksen kärkituotteita. Kylmäautojen tuotekehitys ja valmistus sijaitsee Vantaan toimipisteessämme. Kun uusi auto saapuu meille, se lähtee parhaimmillaan jopa viikossa täysiverisenä ammattilaiskäyttöön tarkoitettuna kylmäautona. Kylmäautot ovat meiltä lähtiessään valmiina esim. ruokakuljetuksiin. Autot on suunniteltu ATP-vaatimukset huomioiden joko kylmäautoiksi tai pakkasautoiksi. Meidän varusteluilla elintarvikekuljetukset onnistuvat kylmäketjun katkeamattomuuden ansiosta. Voit tutustua tarkemmin ATP- luokitukseen tämän linkin kautta. Lyhyesti sanottuna ATP-kuljetusvälineet luokitellaan ensisijaisesti korin eristyskyvyn perusteella. Toissijaisia luokitteluperusteita ovat lämpötilansäätölaitteen toimintaperiaate sekä kuormatilan lämpötila (www.kylmaketju.fi).

Sorsan asiantuntemus on käytettävissäsi, kun tarvitset yhtä tai useampaa kylmäautoa tai pakkasautoa ruokakuljetuksiin. Teemme tarvittaessa myös täysin räätälöityjä asiakaskohtaisia ratkaisuja.

Vuosien kokemus varustelu- ja verhoomoalalta takaavat korkean ammattitaidon. Pystymme vastaamaan asiakkaidemme korkeisiin vaatimuksiin ja takaamme työn saumattoman jäljen.

Asiakaslähtöisyys on aina ollut itsestäänselvyys toimintamalleissamme.

VW – Caddy

Alapuolella olevissa kuvissa kylmäautoksi varusteltu uusi VW CADDY. 

VW – Crafter

Alapuolella olevissa kuvissa kylmäautoksi varusteltu VW CRAFTER.

Mercedes- Benz – Sprinter

Alapuolella olevissa kuvissa kylmäautoksi varusteltu Mercedes-Benz SPRINTER.

Renault- Master

Alapuolella olevissa kuvissa kylmäautoksi varusteltu Renault MASTER.

Iveco- Daily

Alapuolella olevissa kuvissa kylmäautoksi varusteltu Iveco DAILY.

Ford- Custom

Alapuolella olevissa kuvissa kylmäautoksi varusteltu Ford CUSTOM.

Lisävarustelut

PYYDÄ TARJOUS